Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Τριάρα κορυφής για Παναθηναϊκό

Σούπερ Λιγκ: Τριάρα κορυφής για Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/5/2016 22:30
Στην πρώτη θέση των πλει-οφ ανέβηκε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος μετέτρεψε σε περίπατο το ντέρμπι κορυφής με αντίπαλο την ΑΕΚ. Οι «πράσινοι» εκμεταλλεύτηκαν την κούραση που έβγαλαν οι παίκτες της «Ένωσης» και πήραν εμφατική νίκη με 3-0 στη Λεωφόρο, «καθαρίζοντας» την υπόθεση νίκη από το πρώτο μισάωρο (11’ Λουντ, 30’ Μπερκ, 90’ Κλωναρίδης).

Ο Παναθηναϊκός ήταν ανώτερος της ΑΕΚ καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και πήρε εμφατική εντός έδρας νίκη με 3-0, πιάνοντας τον ΠΑΟΚ στην κορυφή των πλει-οφ. Οι παίκτες της «Ένωσης» παραδόθηκαν στην κούραση λόγω των διαδοχικών αγώνων και πλέον καλούνται να τα δώσουν όλα στη ρεβάνς της Πέμπτης.

Η ομάδα του Αντρέα Στραματσιόνι ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη της κλασική ευκαιρία στο ματς. Στο 11ο λεπτό, ο Λουντ έδωσε στον Μπεργκ, το τακουνάκι του Σουηδού φορ κόντραρε στον Ντίντακ και κατέληξε στον Φινλανδό, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα για το 1-0 των γηπεδούχων.

Οι «πράσινοι» ήταν ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου μέρους και στο 30’ πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων. Μετά από γύρισμα του εξαιρετικού Βιγιαφάνες, ο Μπεργκ ξέφυγε από τον Κολοβέτσιο και έκανε την προβολή, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Ανέστη. Η ΑΕΚ είχε πρόβλημα στο κράτημα της μπάλας και δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία των γηπεδούχων, έχοντας σε κακή βραδιά όλα τα ατού της.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος. Η κόπωση έκανε την εμφάνιση της στα πόδια των παικτών ης ΑΕΚ και η είσοδος του Μπουονανότε δεν άλλαξε την εικόνα της «Ένωσης». Ο Παναθηναϊκός δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο και στο 90’ ο Κλωναρίδης έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 με ωραία ατομική ενέργεια.

Μετά από αυτή τη νίκη, ο Παναθηναϊκός έφτασε τους 7 βαθμούς και έπιασε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας των πλει-οφ, λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Η βαθμολογία (3η αγωνιστική):


1. ΠΑΟΚ (5-2)
2. Παναθηναϊκός 7 (5-2)
3. ΑΕΚ 5 (2-5)
4. Πανιώνιος 1 (1-4)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.