Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Αήττητος και πρωτοπόρος

Σούπερ Λιγκ: Αήττητος και πρωτοπόρος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/5/2016 20:28
Με γκολ των Κλάους (27’) και Μακ (77’) ο αήττητος στα πλει-οφ ΠΑΟΚ πέρασε με 2-0 από την έδρα του Πανιωνίου και ανέβηκε προσωρινά μόνος στην κορυφή της ειδικής βαθμολογίας. Έχασε πέναλτι στο 89’ ο Οικονόμου, που αποβλήθηκε στο φινάλε.

Αήττητος ολοκλήρωσε τον α’ γύρο των πλει-οφ ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος του Βορρά» κέρδισε με 2-0 τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, ανέβηκε στην κορυφή με 7 βαθμούς και περιμένει το αποτέλεσμα από το ματς του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ.

Λίγη ώρα πριν το παιχνίδι, ο Τάσος Μπακασέτας έμαθε ότι έμεινε εκτός 18άδας, μετά τη φερόμενη απόφαση του να συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΚ. Η απουσία του κόστισε στους γηπεδούχους, που έδειξαν δυσκολία στην ανάπτυξη και στη δημιουργία ευκαιριών. Ο ΠΑΟΚ είχε σημαντική ευκαιρία με το… καλημέρα στο ματς, καθώς στο 2’ ο Λέοβατς έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Αθανασιάδης πετάχτηκε στο ύψος της μικρής περιοχής, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό και η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω. Ο Πανιώνιος είχε πρόβλημα στην τελική πάσα και στο 15’ ο ΠΑΟΚ απείλησε για δεύτερη φορά στο ματς, με τον Διούδη να μπλοκάρει το σουτ του Πέλκα. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήρθε στο 21’ με διαγώνιο σουτ του Ανσαριφάρντ, που έφυγε δίπλα από το δοκάρι.

Δύο λεπτά μετά, ο Διούδης απόκρουσε την κεφαλιά του Κλάους, όμως στο 27’ ο στράικερ του ΠΑΟΚ κατάφερε να βρει δίχτυα, σκοράροντας με βολέ στην κίνηση για το 1-0 υπέρ των φιλοξενούμενων. Ο Πανιώνιος προσπάθησε να αντιδράσει μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης ο Ουζουνίδης προχώρησε σε αναγκαστική αλλαγή, βάζοντας στο ματς τον Μπαργκάν στη θέση του τραυματία Ανσαριφάρντ. Ο ΠΑΟΚ είχε την υπεροχή στο πρώτο τέταρτο, όμως στη συνέχεια ο Πανιώνιος είχε καλές στιγμές για ένα δεύτερο γκολ. Στο 62’ ο Γλύκος έδιωξε με γροθιές την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαργκάν και τρία λεπτά μετά ο Μαλεζάς έβαλε σωτήρια την κόντρα σε σουτ του Καραμάνου. Στο 69’ οι γηπεδούχοι είχαν τρίτη σημαντική στιγμή, με τον Χαλκιαδάκη να επιχειρεί μακρινό σουτ και τον Γλύκο να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 74’ ο Μπερμπάτοφ πήρε τη θέση του Πέλκα και επέστρεψε στα γήπεδα μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή στις 14 Φεβρουαρίου. Μάλιστα, τρία λεπτά μετά ο ΠΑΟΚ «κλείδωσε» τη νίκη χάρη σε εξαιρετικό γκολ του Μακ, ο οποίος πέρασε τον Ρισβάνη και με υπέροχο τελείωμα διαμόρφωσε το 2-0.

Στο 87’ ο Πανιώνιος κέρδισε πέναλτι από μαρκάρισμα του Χατζηισαϊα πάνω στον Καθάριο, όμως ο Οικονόμου που ανέλαβε να το εκτελέσει, έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Ο ίδιος αποβλήθηκε επίτηδες στο φινάλε (καθυστέρησε να εκτελέσει φάουλ), καθώς είχε συμπληρώσει κάρτες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.