Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Με… υπογραφή Πέκχαρτ

Σούπερ Λιγκ: Με… υπογραφή Πέκχαρτ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/4/2016 21:35
Με δύο γκολ του Πέκχαρτ (72’, 80’), η ΑΕΚ κέρδισε με 2-0 τον Πανιώνιο στο ΟΑΚΑ, παρότι έμεινε με δέκα παίκτες από το 70’ λόγω αποβολής του Κορδέρο.

Η ΑΕΚ έμεινε με δέκα παίκτες απέναντι στον Πανιώνιο, όμως ο Τόμας Πέκχαρτ πετυχαίνοντας δύο γκολ (72', 80') επανέφερε την «Ένωση» στις νίκες (2-0) στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ ήταν καλύτερη, δημιούργησε ευκαιρίες αλλά είχε πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων. Στο 9’ ο Μπουονανότε δεν κατάφερε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση και δέκα λεπτά μετά, ο Διούδης έδιωξε εντυπωσιακά το δυνατό σουτ του Βάργκας.

Ο Πανιώνιος κατάφερε να βρει δίχτυα στο 23' με τον Ανσαριφάρντ, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ για λίγα... χιλιοστά. Η ΑΕΚ συνέχισε την πίεση της και στο 28’ είχε δοκάρι με σουτ του Γιόχανσον. Το ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ, με τους γηπεδούχους να είχαν 7 τελικές (4 στον στόχο) και τους φιλοξενούμενους μόλις μια εκτός στόχου.

Η «Ένωση» συνέχισε την πίεση της στο δεύτερο μέρος και στο 52’ ο Διούδης πραγματοποίησε ακόμα μια εντυπωσιακή επέμβαση σε κεφαλιά του Μάνταλου. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Μπουονανότε μπήκε μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στην πλάτη του πεσμένου Οικονόμου.

Στο 70’ οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν, καθώς ο Κορδέρο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη. Ωστόσο, δύο λεπτά μετά, η ΑΕΚ κατάφερε να ανοίξει το σκορ... Ο Μπαρμπόσα έκανε σέντρα από τα αριστερά και ο Πέκχαρτ με τακουνάκι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Οι δύο άσοι –που ήρθαν από τον πάγκο- συνεργάστηκαν ξανά στο 80’ και ο Πέκχαρτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.