Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Θρίαμβος για Ρόμα στο ντέρμπι (video)

Σέριε Α: Θρίαμβος για Ρόμα στο ντέρμπι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/4/2016 19:41
Η Ρόμα διέλυσε με 4-1 την Λάτσιο στο ντέρμπι της Ρώμης και πλέον μπορεί να σκέφτεται την 2η θέση που οδηγεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Θρίαμβος για Ρόμα στο ντέρμπι της αιώνιας πόλης. Οι «τζιαλορόσι» κέρδισαν με 4-1 την Λάτσιο, η οποία ήταν τυπικά γηπεδούχους, και πλέον μπορεί να σκέφτεται την 2η θέση, όντας στο -4 από την Νάπολι.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι άνοιξε το σκορ στο 15' με κεφαλιά του Ελ Σααραουί και στο 64’ ο νεοεισελθόντας Τζέκο διπλασίασε το προβάδισμα των φιλοξενούμενων.

Η Λάτσιο είχε δύο δοκάρια σε ένα λεπτό (68’-69’) και στο 75’ μείωσε σε 2-1 με τον Παρόλο, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την λάθος έξοδο του Σέζνι. Δύο λεπτά μετά, ο Φελίπε Άντερσον έχασε ευκαιρία για το 2-2 και στο 83’ η Ρόμα πέτυχε 3ο γκολ με ωραίο σουτ του Φλορέντσι. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 87’ ο Περότι σκοράροντας με σουτ από το ύψος της περιοχής.

Η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι βρίσκεται στο +7 από την 4η Φιορεντίνα, η οποία ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Σαμπντόρια. Από την άλλη, η Μίλαν ηττήθηκε με 2-1 από την Αταλάντα στο Μπέργκαμο και αγνοεί τη νίκη στο πρωτάθλημα από τις 27 Φεβρουαρίου.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.