Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Απομακρύνεται ο τίτλος για τη Νάπολι (video)

Σέριε Α: Απομακρύνεται ο τίτλος για τη Νάπολι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/4/2016 15:58
Η Ουντινέζε επικράτησε 3-1 της Νάπολι στο «Φρίουλι» και έκανε δώρο… τίτλου στην Γιουβέντους, που βρίσκεται πλέον στην κορυφή με «αέρα» έξι βαθμών. Αποβλήθηκαν Σάρι και Ιγκουαϊν.

Σβήνει το όνειρο της Νάπολι για τον τίτλο… Οι «παρτενοπέι» ηττήθηκαν με 3-1 στην έδρα τη Ουντινέζε και έμειναν στο -6 από την πρωτοπόρο Γιουβέντους, με εφτά αγωνιστικές να απομένουν μέχρι το φινάλε της σεζόν.

Η ομάδα του Ορέστη Καρνέζη πήρε το προβάδισμα στο 14ο λεπτό χάρη σε εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπρούνο Φερνάντες. Η ισοφάριση της Νάπολι ήρθε δέκα λεπτά μετά χάρη στο 30ο γκολ του Ιγκουαϊν σε 31 ματς στη Σέριε Α. Δύο λεπτά μετά, ο διαιτητής έδωσε νέο πέναλτι στην Ουντινέζε, προκαλώντας την έκρηξη του Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος αποβλήθηκε.

Ο Φερνάντες ανέλαβε ξανά την εκτέλεση, όμως αυτή τη φορά δεν κατάφερε να κερδίσει τον Γκάμπριελ. Ωστόσο ο Πορτογάλος «έγραψε» το 2-1 στο φινάλε του πρώτου μέρους, σκοράροντας με ανάποδο ψαλίδι! Η Νάπολι δεν κατάφερε να αντιδράσει και στο 57’ ο Θερό «έγραψε» το 3-1 για την Ουντινέζε.

Τα πράγματα πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο για την Νάπολι, καθώς στο 75’ ο Ιγκουαϊν είδε δεύτερη κίτρινη για εκτός φάσης χτύπημα. Η απόφαση του διαιτητή έκανε έξω φρενών τον Αργεντινό, ο οποίος χρειάστηκε τους συμπαίκτες του και το τεχνικό επιτελείο για να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο. Παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων, το 3-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Νάπολι βλέπει τον τίτλο να απομακρύνεται.

Τα γκολ:




Η έκρηξη του Ιγκουαϊν:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.