Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ξαναδικάζεται ο Ολυμπιακός για τον αναπτήρα στον Κουλιμπαλί

Ξαναδικάζεται ο Ολυμπιακός για τον αναπτήρα στον Κουλιμπαλί

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/3/2016 17:36
Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ άσκησε πειθαρχική δίωξη κατά του Ολυμπιακού για τον αναπτήρα στον Κουλιμπαλί και οι «ερυθρόλευκοι» κινδυνεύουν να παίξουν χωρίς κόσμο στο ματς με την Καλλονή, όπου ήταν προγραμματισμένο να γίνει η φιέστα.

Στο σκαμνί του μονομελούς πειθαρχικού οργάνου της Σούπερ Λιγκ θα καθίσει για δεύτερη φορά ο Ολυμπιακός για τον αναπτήρα που είχε πετάξει οπαδός της ομάδας στον Κουλιμπαλί, στα τελευταία λεπτά του αγώνα με τον Πλατανιά.

Ο Ολυμπιακός είχε τιμωρηθεί σε πρώτο βαθμό με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών και 50.000 ευρώ πρόστιμο και απαλλάχθηκε στο δεύτερο, επειδή ο αθλητικός δικαστής Σπυρίδων Καποδίστριας είχε κάνει χρήση μόνο του βίντεο (στο φύλλο αγώνα δεν είχε γραφτεί τίποτα για το περιστατικό). Ο ίδιος παρέπεμψε την υπόθεση στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, επειδή σύμφωνα με το άρθρο 35 του πειθαρχικού κώδικα, μόνο αυτός μπορεί να ασκεί διώξεις με βάση το βίντεο.

Έτσι, ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Στέφανος-Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης άσκησε δίωξη στους «ερυθρόλευκους», που κινδυνεύουν με πρόστιμο 40-70.000 ευρώ και τιμωρία της έδρας με 1-2 αγωνιστικές.

Εφόσον ο Ολυμπιακός τιμωρηθεί ξανά, κινδυνεύει - εφόσον η απόφαση δεν έχει εκδοθεί μέχρι και την Δευτέρα 28/3 (οπότε θα εκτίσει με τον Πανθρακικό την 28η αγωνιστική)-, να παίξει κεκλεισμένων των θυρών το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με την Καλλονή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.