Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Αποκλείστηκε η Άρσεναλ, γλίτωσε στο τέλος η Γιουνάιτεντ

Κύπελλο Αγγλίας: Αποκλείστηκε η Άρσεναλ, γλίτωσε στο τέλος η Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/3/2016 20:21
Η Γουότφορντ κέρδισε με 2-1 την Άρσεναλ στο «Έμιρειτς» και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, αφήνοντας εκτός συνέχειας την κάτοχο του τίτλου. Γλίτωσε στο φινάλε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, 1-1 με Γουέστ Χαμ και η πρόκριση θα κριθεί στο «Άπτον Παρκ».

Μια ημέρα μετά τον αποκλεισμό της Τσέλσι από την Έβερτον, εκτός Κυπέλλου έμεινε και η Άρσεναλ. Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ ηττήθηκε με 2-1 στο «Έμιρειτς» από την Γουότφορντ και γνώρισε 3η σερί ήττα για πρώτη φορά μετά από το 2002.

Οι «κανονιέρηδες» είχαν τρεις κλασσικές ευκαιρίες για να προηγηθούν στο πρώτο μέρος, όμως Ελνένι (30’, 41’) και Κάμπελ (42’) δεν κατάφεραν να ευστοχήσουν από πλεονεκτική θέση. Η Άρσεναλ δεν κατάφερε να σκοράρει και στο 50’ πλήρωσε την αμυντική της ολιγωρία, μένοντας πίσω στο σκορ χάρη σε ωραίο τελείωμα του Ιγκάλο.

Δεκατέσσερα λεπτά μετά, ο Τζιεντούρα με τρομερό «κεραυνό» διπλασίασε το προβάδισμα της Γουότφορντ, «παγώνοντας» για δεύτερη φορά το «Έμιρειτς». Η Άρσεναλ καλούνταν να αντιδράσει και στο 88’ κατάφερε να μειώσει σε 2-1 μετά από τρομερή ενέργεια του Οζίλ. Ο Γερμανός με τρομερή-ασίστ τακουνάκι βρήκε τον Γουέλμπεκ και αυτός από κοντά έβαλε τους γηπεδούχους στο ματς. Ωστόσο, δύο λεπτά μετά, ο Άγγλος σκόρερ αστόχησε σε κενή εστία, μετά από δοκάρι του Αϊουόμπι και το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε!

Η Γουότφορντ κέρδισε την Άρσεναλ μετά από 28 χρόνια και θα παίξει σε ημιτελικά Κυπέλλου Αγγλίας για πρώτη φορά μετά το 2007. Από την άλλη, οι «κανονιέρηδες» ηττήθηκαν στο θεσμό για πρώτη φορά μετά το 2013 και έχασαν την ιστορική ευκαιρία να ισοφαρίσουν το ρεκόρ τριών σερί κατακτήσεων της Μπλάκμπερν, το οποίο κρατάει 130 χρόνια!

Στο άλλο ματς, το γκολ του Μαρσιάλ στο 83’ γλίτωσε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ισοφάρισε σε 1-1 την Γουέστ Χαμ στο «Όλντ Τράφορντ» και η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς του «Άπτον Παρκ».

Τα «σφυριά» πήραν το προβάδισμα στο 68’ με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παγιέτ, όμως η Γιουνάιτεντ ισοφάρισε σε 1-1 στο 83’ με τον Μαρσιάλ, στέλνοντας το ζευγάρι σε επαναληπτικό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.