Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Εξάρα η Μπαρτσελόνα, τριάρα η Ατλέτικο

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Εξάρα η Μπαρτσελόνα, τριάρα η Ατλέτικο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/3/2016 00:23
Με τον Μέσι να σκοράρει και να μοιράζει τρεις ασίστ, η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 6-0 την Χετάφε, πλησιάζοντας ακόμα πιο κοντά στον τίτλο.

Ακόμα μια ποδοσφαιρική παράσταση για την Μπαρτσελόνα, η οποία ισοπέδωσε με 6-0 την Χετάφε στο «Καμπ Νου» και διατήρησε το +8 από την 2η Ατλέτικο.

Τα πάντα τελείωσαν από νωρίς, καθώς στο 8’ ο Ροντρίγκες άνοιξε το σκορ με αυτογκόλ και στο 19’ ο Μέσι «σέρβιρε» το δεύτερο γκολ στον Μουνίρ. Ενδιάμεσα (10’) ο «Λιό» έχασε το 4ο πέναλτι τη φετινή σεζόν, όμως στο 32’ έδωσε δεύτερη ασίστ στο γκολ του Νεϊμάρ.

Ο Αργεντινός πήρε τη σκυτάλη, «γράφοντας» το 4-0 στο 40’ και στο 51’ έκανε χατ-τρικ στις ασίστ, «σερβίροντας» ακόμα ένα γκολ στον Νεϊμάρ. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 57’ ο Τουράν, διαμορφώνοντας το τελικό 6-0.

Στο -8 από την κορυφή παρέμεινε η Ατλέτικο, η οποία κέρδισε με 3-0 την Λα Κορούνια στην Μαδρίτη. Σαουόλ (18’), Γκριεζμάν (60’) και Κορέα (83’) ήταν οι σκόρερ για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, η οποία δεν το βάζει κάτω και παραμένει στο κυνήγι της Μπαρτσελόνα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.