Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Κλάους κόντρα στον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ

Με Κλάους κόντρα στον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/3/2016 18:07
Στην αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό συμπεριλήφθηκε ο Στέφανος Αθανασιάδης, όχι όμως και ο Γκάρι Ροντρίγκες. Δείτε τους εκλεκτούς του Τούντορ.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, με περίπου 20-30 φίλοι της ομάδας να δίνουν το «παρών» στην προπόνηση με σκοπό να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης ξεπέρασε το πρόβλημα του και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή από τον Ιγκόρ Τούντορ. Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Γκάρι Ροντρίγκες, ο οποίος χρειάζεται μερικές ακόμη ημέρες προκειμένου να έχει αποκατασταθεί πλήρως το τραύμα του.

Ο Ίγκορ Τούντορ δούλεψε ξανά στη συνολική τακτική προσέγγιση του αγώνα με επί μέρους ασκήσεις για την ανασταλτική λειτουργία σε συνθήκες αγώνα, αλλά και στις στημένες φάσεις.Το δεύτερο κομμάτι αφορούσε τους διάφορους τρόπους ανάπτυξης και την εκμετάλλευση των στημένων φάσεων.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση της Τετάρτης είναι οι: Βελλίδης , Σιαμπάνης , Μαλεζάς , Χατζηισαΐας , Τζαβέλλας , Βίτορ , Κίτσιου , Λέοβατς , Κοροβέσης , Χαρίσης , Κάτσε , Τσίμιροτ , Τζιόλης , Σάμπο , Αντόνις , Μυστακίδης , Πέλκας , Κάκκο, Μακ , Αθανασιάδης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.