Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Αγγλίας: Άνετα στα προημιτελικά η Γιουνάιτεντ

Κύπελλο Αγγλίας: Άνετα στα προημιτελικά η Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/2/2016 00:27
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρασε εύκολα από την έδρα της Σριούσμπερι (3-0) και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Αγγλίας, όπου θα υποδεχτεί την Γουέστ Χαμ στο «Όλντ Τράφορντ».

Λίγες ημέρες μετά την ντροπιαστική ήττα κόντρα στην Μίντιλαντ για το Γιουρόπα Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρουσιάστηκε σοβαρή και νίκησε με 3-0 την Σριούσμπιερι εκτός έδρας, «σφραγίζοντας» το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου Αγγλίας.

Η ομάδα του Λουίς Φαν Χαάλ θα μπορούσε να σκοράρει από το 2ο λεπτό του αγώνα, όμως ο Σμόλινγκ αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν την υπεροχή και στο 37’ βρήκαν τελικά το δρόμο προς τα δίχτυα χάρη σε δυνατό σουτ του Άγγλου αμυντικού.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μάτα «έγραψε» το 2-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 61’ ο Λίνγκαρντ έκανε τρία τα τέρματα της ομάδας του, έπειτα από ασίστ του Ερέρα. Στο 74’ ο νεοεισελθόντας Κιν είχε δοκάρι και λίγο αργότερα τραυματίστηκε, αφήνοντας την Γιουνάιτεντ με παίκτη λιγότερο, αφού ο Φαν Χαάλ δεν είχε άλλη αλλαγή.

Βέβαια τα πάντα είχαν κριθεί και το τελικό 3-0 έδωσε στην Γιουνάιτεντ την πρόκριση για τα προημιτελικά, εκεί όπου η ομάδα του Φαν Χαάλ θα αντιμετωπίσει την Γουέστ Χαμ στο «Όλντ Τράφορντ».

Τα τέσσερα ζευγάρια:

Ρέντινγκ – Κρίσταλ Πάλας
Έβερτον – Τσέλσι
Άρσεναλ/Χαλ – Ρέντινγκ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.