Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Αγχωτική πρόκριση για ΠΑΟΚ

Κύπελλο Ελλάδας: Αγχωτική πρόκριση για ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
11/2/2016 21:28
Ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 με τον Πανιώνιο στην Τούμπα, ωστόσο, έχοντας… προίκα το 1-1 της Νέας Σμύρνης, εξασφάλισε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Το εκτός έδρας γκολ του Πέλκα στη Νέα Σμύρνη ήταν αυτό που έκανε διαφορά στο ζευγάρι του ΠΑΟΚ με τον Πανιώνιο. Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 0-0 στην Τούμπα, ωστόσο το 1-1 του πρώτου αγώνα χάρισε στον «δικέφαλο του Βορρά» το εισιτήριο για τους «4» του Κυπέλλου.

Οι «κυανέρυθροι» είχαν κλασσικές ευκαιρίες για να πετύχουν ένα γκολ, όμως ο ΠΑΟΚ άντεξε την πίεση και θα βρίσκεται στην κληρωτίδα των ημιτελικών, μαζί με τον Ολυμπιακό, τον Ατρόμητο και την ΑΕΚ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, ωστόσο δεν κατάφεραν να απειλήσουν τον Πανιώνιο. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη πήρε τα ηνία του αγώνα, δεν επέτρεψε στον ΠΑΟΚ να δημιουργήσει καθαρή φάση και μέχρι το ημίχρονο δημιούργησε δύο ευκαιρίες για να πάρει το προβάδισμα.

Στο 21’ ο Μπακασέτας σούταρε από μακρινή απόσταση, αναγκάζοντας τον Βελλίδη να διώξει σε κόρνερ και στο 28’, ο Μασούρας βγήκε σε θέση τετ-α-τετ, όμως το τελείωμα του ήταν άσχημο και η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, ο Ιγκόρ Τούντορ έκανε δύο αλλαγές, ρίχνοντας στο ματς τον Κάτσε αντί του Τζιόλη καθώς και τον Γκολάσα στη θέση του Αθανασιάδη, που ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Παρά τις αλλαγές των γηπεδούχων, ο Πανιώνιος μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και στο 47’ είχε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Μασούρα, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει τον Βελλίδη με σουτ μέσα από την περιοχή. Ένα λεπτό μετά, το σουτ του Ανσαριφαρντ από το ύψος της μικρής περιοχής, να φεύγει άουτ, ενώ η πρώτη ευκαιρία του ΠΑΟΚ ήρθε στο 50’.

Ο Κίτσιου σέντραρε από τα δεξιά, ο Πέλκας έπιασε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή, αλλά ο Διούδης βρίσκονταν στη σωστή θέση και μπλόκαρε. Η δεύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων ήρθε στο 77', με τον Κάτσε να κάνει το σουτ και τον Διούδη να διώχνει με δυσκολία.

Ο Πανιώνιος χρειάζονταν ένα γκολ για να φύγει με την πρόκριση από την Τούμπα, ωστόσο μετά το 60’ έδειξε να μένει από δυνάμεις. Ο ΠΑΟΚ έλεγξε το ρυθμό του αγώνα, κράτησε το 0-0 και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά.

ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Κίτσιου, Βίτορ, Χατζηϊσαίας, Σκόνδρας, Τσίμιροτ, Τζιόλης (46’ Κάτσε), Πέλκας, Μακ, Μπερμπάτοφ, Αθανασιάδης (46’ Γκολάσα).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Διούδης, Οικονόμου (84' Τασουλής), Κόρμπος, Ρισβάνης, Βλάχος, Σιώπης, Τζανδάρης (80' Καθάριος), Μασούρας (61’ Μπαργκάν), Μπακασέτας, Καραμάνος, Ανσαριφάρντ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.