Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Τεσσάρα πρόκρισης για ΑΕΚ

Κύπελλο Ελλάδας: Τεσσάρα πρόκρισης για ΑΕΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/1/2016 21:36
Η ΑΕΚ έμεινε με δέκα παίκτες από το 31’, ωστόσο κέρδισε με 4-1 τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Παρότι βρέθηκε να παίζει με παίκτη λιγότερο από το 31’, η ΑΕΚ διέλυσε με 4-1 τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ και μόνο με θαύμα θα χάσει την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η «Ένωση» ξεκίνησε ιδανικά το ματς, ανοίγοντας το σκορ στο 7ο λεπτό χάρη σε αυτογκόλ. Ο Μάνταλος εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα κόντραρε στον Ζιάμπαρη και κατέληξε στα δίχτυα του Ηρακλή.

Οι γηπεδούχοι έλεγχαν απόλυτα το ματς και στο 15’ «άγγιξαν» ένα δεύτερο γκολ, με τον Τζεμπούρ να αστοχεί από πλεονεκτική θέση, έπειτα από πάσα του Μάνταλου. Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 31’ όταν ο Δελφάκης απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Μπακάκη, αποβολή που ήταν άδικη καθώς η πρώτη κάρτα στο 28’ ήταν λανθασμένη.

Η απόφαση του Δελφάκη προκάλεσε την έκρηξη των γηπεδούχων και στο 40’ ο Έλληνας διαιτητής διέκοψε προσωρινά το παιχνίδι λόγω υβριστικών συνθημάτων του κόσμου. Ωστόσο μόλις το παιχνίδι άρχισε ξανά, η ΑΕΚ διπλασίασε τα τέρματά της χάρη σε ωραίο σουτ του Κολοβέτσιου (45’).

Στην επανάληψη, ο Ηρακλής πίεσε για να μειώσει το σκορ και θα τα είχε καταφέρει στο 48’ αν ο Λαμπρόπουλος δεν έκοβε σωτήρια το σουτ του Πασά. Η κατοχή του «Γηραιού» δεν μετουσιώθηκε σε κλασικές ευκαιρίες και στο 72’ η ΑΕΚ πέτυχε 3ο γκολ. Ο Πλατέλλας επιχείρησε το σουτ έξω από την περιοχή, με την μπάλα να κοντράρει στον Μπαρτολίνι, να αλλάζει πορεία και να καταλήγει στα δίχτυα των φιλοξενούμενων.

Δέκα λεπτά μετά, ο Αραβίδης κέρδισε πέναλτι από τον Χουάντερσον και ο ίδιος το μετουσίωσε σε γκολ, «γράφοντας» το 4-0 για την ΑΕΚ. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 90’ ο Βέλλιος, σκοράροντας από κοντά μετά από την απόκρουση του Ανέστη στο σουτ του Κυριακίδη.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.