Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πεντάρα η Μπιλμπάο, μαγεία από Αντούριθ (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Πεντάρα η Μπιλμπάο, μαγεία από Αντούριθ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
24/1/2016 15:47
Με τον Αντούριθ να πετυχαίνει δύο πανέμορφα γκολ, η Μπιλμπάο κέρδισε με 5-2 την Εϊμπάρ και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά από δύο σερί ήττες κόντρα στην Μπαρτσελόνα για πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Η Μπιλμπάο ήταν η νικήτρια στο τοπικό ντέρμπι με αντίπαλο την Εϊμπάρ. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε πήρε εμφατική νίκη με 5-2 στο «Σαν Μαμές» και μείωσε προσωρινά στο -3 τη διαφορά της από την 5η θέση.

Ο Μπαστόν έβαλε μπροστά στο σκορ την Εϊμπάρ στο 4ο λεπτό, όμως η απάντηση της Μπιλμπάο ήρθε σχεδόν άμεσα και ήταν εντυπωσιακή! Στο 12’, μετά από σέντρα του Ντε Μάρκος, ο Αντούριθ σκόραρε με εντυπωσιακό ψαλιδάκι, φέρνοντας το σκορ στα ίσα!

Σαμπίν (27΄) και Λαπόρτε (40') ολοκλήρωσαν την ανατροπή για την Μπιλμπάο, όμως η Εϊμπάρ δεν τα παράτησε, μειώνοντας σε 3-2 στο 50’ με εύστοχο πέναλτι του Μπαστόν.

Η ελπίδα των φιλοξενούμενων για την ισοφάριση δεν κράτησε για πολύ, αφού στο 52’ ο Αντούριθ σκόραρε με εντυπωσιακό σουτ, «γράφοντας» το 4-2. Με αυτό το γκολ, ο 34χρονος έφτασε τα 13 τέρματα στο πρωτάθλημα (25 σ’ όλες τις διοργανώσεις) και βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για να βρεθεί στους εκλεκτούς του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε για το Euro της Γαλλίας.

Το τελικό 5-2 διαμορφώθηκε από αυτογκόλ που πέτυχε ο Σάντος Μάουρο στο 80ο λεπτό.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.