Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκολάρα ο Μήτρογλου, νέα νίκη για Μπενφίκα (video)

Γκολάρα ο Μήτρογλου, νέα νίκη για Μπενφίκα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/1/2016 23:24
Με τον Μήτρογλου να σκοράρει με τακουνάκι, η Μπενφίκα κέρδισε με 3-1 την Αρούκα και ανέβηκε προσωρινά στην κορυφή του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Δίπλα στην Θύρα 13 οι οπαδοί των «αετών».

Την 8η σερί νίκη της σ’ όλες τις διοργανώσεις πήρε η Μπενφίκα. Οι «αετοί» κέρδισαν με 3-1 την Αρούκα στο «Ντα Λουζ» και ανέβηκαν έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 3’ με γκολ του Πίτσι και στο 19’ ο Μήτρογλου πήρε τη σκυτάλη, σκοράροντας με τρομερό τακουνάκι για το 2-0. Ο Έλληνας επιθετικός έφτασε τα εφτά γκολ στο πορτογαλικό πρωτάθλημα και τα δέκα σ’ όλες τις διοργανώσεις με τη φανέλα της Μπενφίκα.

Οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τρίτο γκολ με τον Ζόνας (67’) ενώ στις καθυστερήσεις οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν το γκολ της τιμής με τον πρώην αμυντικό του Παναθηναϊκού, Βελάσκες.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα το πανό των οπαδών της Μπενφίκα υπέρ της «ελευθερίας» της Θύρας 13, το οποίο έγραφε: «Ελευθερία στους οργανωμένους οπαδούς, ανοιχτή η Θύρα 13», με αφορμή την απόφαση του Σταύρου Κοντονή να κλείσει τις θύρες 13 και 14 της Λεωφόρου.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.