Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στον Πανιώνιο ο Μπαργκάν

Στον Πανιώνιο ο Μπαργκάν

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/1/2016 20:08
Την απόκτηση του Κενάν Μπαργκάν ανακοίνωσε ο Πανιώνιος, με τον πρώην επιθετικό της Καλλονής να υπογράφει συμβόλαιο 1,5 έτους με τους «κυανέρυθρους».

Παίκτης του Πανιωνίου είναι και επίσημα ο Κενάν Μπαργκάν. Ο 27χρονος επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Καλλονή και την Παρασκευή (22/1) υπέγραψε συμβόλαιο 1,5 έτους με τη νέα του ομάδα.

Μετά τις υπογραφές, ο Μπαργκάν δήλωσε στο panionios.gr: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την μεταγραφή μου στον Πανιώνιο. Γνωρίζω ότι είναι το Ιστορικότερο σωματείο της Ελλάδας και είναι τιμή μου που θα φορέσω τη φανέλα του. Υπόσχομαι πως θα κάνω τα πάντα, για να δικαιώσω τους ανθρώπους της ομάδας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, αλλά και για να πετύχουμε τους στόχους που έχουν τεθεί για την φετινή περίοδο».

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Κενάν Μπαργκάν. Ο έμπειρος επιθετικός, υπέγραψε την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου, συμβόλαιο συνεργασίας 1,5 έτους, παρουσία του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκου Ζαμάνη. Ο Κενάν Μπαργκάν, θα αγωνίζεται με την φανέλα με το νούμερο «10».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.