Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τίτλοι τέλους: Αποχωρεί από το πρωτάθλημα ο Εργοτέλης

Τίτλοι τέλους: Αποχωρεί από το πρωτάθλημα ο Εργοτέλης

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/1/2016 17:03
Δεν αποφεύχθηκε τελικά το μοιραίο για τον Εργοτέλη. Οι Κρητικοί δεν κατάφεραν να βρουν λύση για τα τεράστια οικονομικά προβλήματα και αποφασίστηκε η αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα της Football League.

Μετά από 14 χρόνια, ο Εργοτέλης επιστρέφει ξανά στις ερασιτεχνικές κατηγορίες. Μετά από συνάντηση της διοίκησης της κρητικής ΠΑΕ που έγινε το πρωί της Τρίτης (19/1), δεν βρέθηκε λύση κι έτσι η ομάδα θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα της Football League.

Λίγο μετά τις 15.00 το μεσημέρι, οι ποδοσφαιριστές του Εργοτέλη ενημερώθηκαν από τα μέλη του Δ.Σ. ότι η ομάδα δεν θα συνεχίσει στη Football League. Το κλίμα ήταν πολύ βαρύ, με τον Σταύρο Λαμπράκη να δηλώνει:

«Σήμερα γράφτηκε ο επίλογος μιας πολύ δύσκολης κατάστασης. Με 15 παιδιά κάναμε ότι μπορούσαμε, προσπαθήσαμε και παραμερίσαμε τα προβλήματα. Δώσαμε χρόνο στους ανθρώπους της ομάδας μήπως βρεθεί λύση και πλέον είμαστε αναγκασμένοι να σταματήσουμε. Το κάναμε αυτό με περηφάνια. Έχουμε περάσει και άλλες δύσκολες στιγμές αλλά σήμερα φτάσαμε στο χειρότερο δυνατό σημείο. Τους ευχαρίστησα που τα έδωσαν όλα για την ομάδα, που τίμησαν τη φανέλα του Εργοτέλη. Τους ζήτησα να φυλάξουν όλες τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε και να έχουν αυτές τις στιγμές ως εφόδιο στην ζωή τους», δήλωσε με δάκρια στα μάτια ο τεχνικός της ομάδας.

Σε 15 παιχνίδια στη Football League, ο Εργοτέλης κατέκτησε 19 βαθμούς και η ομάδα αποχαιρετά την κατηγορία από την 8η θέση. Τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών αναμένεται να λυθούν άμεσα και το μόνο που απομένει πλέον είναι και η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.