Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Απίστευτο ματς στο «Άνφιλντ», «διπλό» κορυφής η Λέστερ! (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Απίστευτο ματς στο «Άνφιλντ», «διπλό» κορυφής η Λέστερ! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/1/2016 00:24
Σ’ ένα εκπληκτικό παιχνίδι στο «Άνφιλντ», Λίβερπουλ και Άρσεναλ ήρθαν ισόπαλες 3-3, με τους «κόκκινους» να γλιτώνουν το βαθμό στο 90’ με γκολ του Άλεν. Ξανά στην κορυφή η Λέστερ, 1-0 την Τότεναμ στο Λονδίνο!

Η Άρσεναλ βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ στην έδρα της Λίβερπουλ, έφερε… τούμπα το ματς με τον Ζιρού και βρέθηκε «αγκαλιά» με το μεγάλο «διπλό», όμως το γκολ του Άλεν στο 90’ ισοφάρισε το σκορ σε 3-3, στο ωραιότερο παιχνίδι της φετινής σεζόν.

Οι «κόκκινοι» μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και στο 9’ πήραν το προβάδισμα με εύστοχο σουτ του Φιρμίνο μέσα από την περιοχή. Η απάντηση της Άρσεναλ ήρθε στο 14’, με τον Κάμπελ να βγάζει τρομερή ασίστ για τον Ράμσεϊ και τον Ουαλό να στέλνει τη μπάλα στην κλειστή γωνία του Μινιολέ για το 1-1.

Η Λίβερπουλ δεν πτοήθηκε και στο 19’ πήρε εκ νέου το προβάδισμα με άπιαστο σουτ του Φιρμίνο από το ημικύκλιο της περιοχής. Ωστόσο στο 25’ οι γηπεδούχοι πλήρωσαν το νέο λάθος του Μινιολέ, ο οποίος είχε κάκιστη αντίδραση σε κοντινή προβολή του Ζιρού, με τον Βέλγο γκολκίπερ να το βάζει ουσιαστικά μόνος του!

Δύο λεπτά μετά, η Άρσεναλ θα μπορούσε να ολοκληρώσει την ανατροπή, όμως ο Ζιρού σε κενή εστία δεν κατάφερε να σκοράρει, αφού λειτούργησε περισσότερο ως αμυντικός, διώχνοντας τη μπάλα αντί να τη στείλει στα δίχτυα! Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου, ο Φιρμίνο «άγγιξε» το χατ-τρικ, όμως το σουτ του μέσα από την περιοχή βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Τσεχ.

Ο φρενήρης ρυθμός του πρώτου μέρους δεν θα μπορούσε να συνεχιστεί και στην επανάληψη, όμως η Άρσεναλ κατάφερε να βρει τη λύση, ολοκληρώνοντας την ανατροπή στο 55’. Μετά από πάσα του Κάμπελ, ο Ζιρού γύρισε τη μπάλα με τακουνάκι και με εκπληκτικό τελείωμα «έγραψε» το 3-2. Πραγματικά τρομερό γκολ από τον Γάλλο φορ, ο οποίος δεν κοίταξε καν προς το τέρμα!

Στη συνέχεια, η Άρσεναλ οπισθοχώρησε για να κρατήσει το υπέρ της προβάδισμα, ενώ ο Κλοπ έριξε στο ματς τους Άλεν και Μπεντέκε, αλλαγές που αποδείχθηκαν «χρυσές». Στο 90’ ο Μπεντέκε έκανε την κεφαλιά-ασίστ και ο Άλεν με πλασέ στην κίνηση νίκησε τον Τσεχ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-3.

Έπιασε την Άρσεναλ η Λέστερ


Πρέμιερ Λιγκ: Απίστευτο ματς στο «Άνφιλντ», «διπλό» κορυφής η Λέστερ! (video)
Η Άρσεναλ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη και απέκτησε ξανά συγκάτοικο στην κορυφή. Η Λέστερ με γκολ του Χουτ λίγο πριν το φινάλε, έφυγε με τη νίκη (1-0) από την έδρα της Τότεναμ και έπιασε τους «κανονιέρηδες» στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν ξανά, λίγες ημέρες μετά το2-2 στην ίδια έδρα για το Κύπελλο, σκορ που οδηγεί το ζευγάρι σε επαναληπτικό. Οι «πετεινοί» είχαν τρεις καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, όμως ο Σμάιχελ κατέβασε… ρολά, κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι.

Στο δεύτερο μέρος, ο Δανός γκολκίπερ συνέχισε τις αποκρούσεις, αφού στο 62’ νίκησε τον Κέιν σε τετ-α-τετ, με τη μπάλα να χτυπάει και στο οριζόντιο δοκάρι. Στον αντίποδα, η Λέστερ είχε μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 75’, με τους Ντρινκγουότερ και Ουγιόα να αστοχούν από πλεονεκτική θέση.

Τέσσερα λεπτά μετά, ο Σμάιχελ είπε «όχι» σε σουτ του Άλι και στο 83’ ο Χουθ «πάγωσε» το «Λέιν» σκοράροντας με τρομερή κεφαλιά, χωρίς καν σηκωθεί από το έδαφος! Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Λέστερ ανέβηκε ξανά στην κορυφή, αφήνοντας την 4η Τοτεναμ στο -7 από τις πρώτες δύο θέσεις!




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.