Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Απώλειες για Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Απώλειες για Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
14/1/2016 00:15
Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε στο 0-0 με την Έβερτον στο «Έτιχαντ» και έχασε την ευκαιρία να πλησιάσει στην κορυφή. Νέα απώλεια για Τσέλσι, 2-2 με Γουέστ Μπρομ στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Μετά από τρεις σερί εντός έδρας νίκες, η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε στο 0-0 με την Έβερτον στο «Έτιχαντ» και παρέμεινε στο -3 από την κορυφή.

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι είχε την υπεροχή ωστόσο έπεσε πάνω στον Χάουαρντ, ο οποίος κατέβασε ρολά, πραγματοποιώντας εξαιρετικές επεμβάσεις. Ο Αμερικανός γκολκίπερ έβγαλε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Τουρέ στο 18’, ενώ στο δεύτερο μέρος, έκανε τέσσερις σωτήριες αποκρούσεις, κρατώντας το μηδέν για τα «ζαχαρωτά».

Στο 55’ ο Χάουαρντ είπε «όχι» σε προσπάθεια του Νάβας και στο 61’ έδιωξε το σουτ του Αγκουέρο. Τέσσερα λεπτά μετά, ο γκολκίπερ της Έβερτον «έβγαλε» με το πόδι το σουτ του Στέρλινγκ και στο 69’ νίκησε σε τετ-α-τετ τον Αγκουέρο, κρατώντας το 0-0, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Νέα γκέλα για Τσέλσι


Πρέμιερ Λιγκ: Απώλειες για Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι
Παρότι προηγήθηκε δύο φορές στην έδρα της, η Τσέλσι ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Γουέστ Μπρομ και παρέμεινε στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Οι «μπλε», που έχασαν άλλη μια ευκαιρία να πετύχουν δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα, μπήκαν ορεξάτοι στο ματς, απείλησαν στα πρώτα λεπτά με σουτ του Γουίλιαν και στο 20’ άνοιξαν το σκορ με κοντινό πλασέ του Αθπιλικουέτα.

Ωστόσο, το λάθος του Πέδρο στο 33’ επέτρεψε στην Γουέστ Μπρομ να ισοφαρίσει με τρομερό σουτ του Γκάρντερ έξω από την μεγάλη περιοχή. Η Τσέλσι προσπάθησε να απαντήσει, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι έκλειναν σωστά όλους τους χώρους και μάλιστα είχαν καλές στιγμές στην κόντρα για ένα δεύτερο γκολ.

Το παιχνίδι πήγε στη δύναμη και στα νεύρα, με τον Γιακόμπ να γλιτώνει τη δεύτερη κίτρινη στο 59’ μετά από μονομαχία του με τον Ντιέγκο Κόστα. Οι γηπεδούχοι αδυνατούσαν να δημιουργήσουν ευκαιρίες, όμως στο 73’ κατάφεραν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα. Μετά από αντεπίθεση, ο Φάμπρεγκας βρήκε τον Γουίλιαν, αυτός έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο ΜακΌλεϊ, υπό την πίεση του Κένεντι, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 2-1.

Η Τσέλσι προσπάθησε να πετύχει ένα τρίτο τέρμα για να «κλειδώσει» τη νίκη, όμως στο 86’ ο ΜακΚλιν βρήκε χώρο για σουτ και τιμώρησε τους γηπεδούχους, στέλνοντας τη μπάλα στη γωνία του Κουρτουά για το τελικό 2-2.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.