Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ματσάρα χωρίς νικητή στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ»!

Πρέμιερ Λιγκ: Ματσάρα χωρίς νικητή στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ»!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/1/2016 23:46
Σ’ ένα εκπληκτικό ματς στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ», Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Νιούκαστλ ήρθαν ισόπαλες 3-3, με τους «κόκκινους διαβόλους» να παίρνουν προβάδισμα δύο τερμάτων και τις «καρακάξες» να ισοφαρίζουν στο 90’ με δυνατό σουτ του Ντάμετ!

Ματσάρα χωρίς νικητή στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ»! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προηγήθηκε με 2-0, ισοφαρίστηκε σε 2-2, ξαναπήρε το προβάδισμα με τρομερό γκολ του Ρούνεϊ, όμως οι γηπεδούχοι αποδείχθηκαν σκληρό καρύδι, ισοφαρίζοντας στο 90’ για το τελικό 3-3!

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ομάδα του Λουίς Φαν Χαάλ, καθώς στο 9’ ο Μεμπά έκανε χέρι στην περιοχή και ο Ρούνεϊ μετουσίωσε σε γκολ το πέναλτι που έδωσε ο Μάικ Ντιν.

Ο αγώνας είχε κακό ρυθμό στο πρώτο 25 λεπτό, ωστόσο η εικόνα άλλαξε άρδην στη συνέχεια. Στο 27’ ο Ρούνεϊ αστόχησε σε τετ-α-τετ, και ένα λεπτό μετά ο Βαϊνάλντουμ δεν κατάφερε να νικήσει τον Ντε Χέα.

Οι γηπεδούχοι πίεζαν για το 2-1 όμως στο 38’ η Γιουνάιτεντ έφυγε στην κόντρα και ο Λίνγκαρντ «έγραψε» το 2-0, αξιοποιώντας την εξαιρετική πάσα του Ρούνεϊ. Η Νιούκαστλ δεν πτοήθηκε και στο 42’ μείωσε σε 2-1 με τον Βαϊνάλντουμ, ο οποίος «εκτέλεσε» από κοντά τον Ντε Χέα, μετά από κεφαλιά-ασίστ του Μίτροβιτς.

Οι «καρακάξες» επέστρεψαν στο ματς και στο 52’ είχαν τεράστια ευκαιρία με τον Σισοκό για το 2-2, όμως ο Γάλλος δεν κατάφερε να νικήσει τον Ντε Χέα. Τέσσερα λεπτά μετά, ο Λίνγκαρντ βρέθηκε αφύλαχτος με τη μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής, ωστόσο κατάφερε να αστοχήσει, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Φαν Χαάλ από τον πάγκο.

Η Γιουνάιτεντ δεν μπόρεσε να κάνει το 3-1 και το πλήρωσε με την ισοφάριση στο 67’. Σμόλινγκ και Μίτροβιτς θύμισαν… αθλητές ελληνορωμαϊκής πάλης, με τον Ντιν να δίνει πέναλτι και τον Σέρβο να ισοφαρίζει σε 2-2 από την άσπρη βούλα.

Μάλιστα στα επόμενα λεπτά η Νιούκαστλ πίεσε για την ολική ανατροπή και είχε καλές στιγμές για το 3-2, όμως όλες οι προσπάθειες των γηπεδούχων έβρισκαν στα σώματα των αμυντικών. Η Γιουνάιτεντ άντεξε την πίεση και στο 79’ ξαναπήρε το προβάδισμα με τρομερό σουτ του Ρούνεϊ.

Ο Άγγλος φορ με δύο γκολ και μια ασίστ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής των φιλοξενούμενων, ωστόσο η εξαιρετική του εμφάνιση δεν ήταν ικανή για να δώσει τους τρεις βαθμούς στην ομάδα του. Στο 90’ ο Ντάμετ επιχείρησε το δυνατό σουτ, με τη μπάλα να κοντράρει σε σώματα και να καταλήγει στα δίχτυα του Ντε Χέα για το τελικό 3-3.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.