Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τέλος ο Λοπετέγκι από την Πόρτο, στους υποψήφιους και ο Σίλβα!

Τέλος ο Λοπετέγκι από την Πόρτο, στους υποψήφιους και ο Σίλβα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/1/2016 16:31
Παρελθόν από τον πάγκο της Πόρτο αποτελεί ο Γιούλεν Λοπετέγκι, ο οποίος πλήρωσε το «μάρμαρο» για τα άσχημα αποτελέσματα των «δράκων» σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Και ο Μάρκο Σίλβα στους υποψήφιους!

Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται η Πόρτο μετά την απόφαση της διοίκησης να δείξει την πόρτα της εξόδου στον Γιούλεν Λοπετέγκι.

Ο αποκλεισμός των «δράκων» από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, το «στραπάτσο» στην πρεμιέρα του Λιγκ Καπ από την Μαρίτιμο (1-3) και τα δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, που έριξαν την ομάδα από την κορυφή, ανάγκασαν τη διοίκηση να λύσει τη συνεργασία της με τον Ισπανό τεχνικό.

Προσωρινός αντικαταστάτης του Λοπετέγκι θα είναι ο Ρουί Μπάρος, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει η ονοματολογία σχετικά με τον διάδοχο του 49χρονου.

Τα πρώτα ονόματα που παρουσιάστηκαν ως υποψήφιοι για την αντικατάσταση του ήταν δύο: ο Άντρε Βίλας Μπόας της Ζενίτ που θα αποχωρήσει στο φινάλε της σεζόν και ο Μάρκο Σίλβα του Ολυμπιακού! Στους υποψήφιους φέρεται να βρίσκεται και ο πρώην τεχνικός της Βαλένθια, Νούνο Εσπίριτο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.