Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Ματσάρα χωρίς γκολ στο ντέρμπι (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Ματσάρα χωρίς γκολ στο ντέρμπι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/12/2015 22:00
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι ήρθαν ισόπαλες 0-0 στο «Όλντ Τράφορντ» σ’ ένα χορταστικό παιχνίδι με αρκετές φάσεις και κορυφαίους τους δύο γκολκίπερ. Δύο δοκάρια είχαν οι γηπεδούχοι.

Τα πάντα εκτός από γκολ είχε η αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι στο «Όλντ Τράφορντ». Οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες 0-0, αποτέλεσμα που δεν αφήνει καμία ευχαριστημένη. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έμειναν χωρίς νίκη για 8ο σερί ματς σ’ όλες τις διοργανώσεις, ενώ οι «μπλε» βρίσκονται στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Το παιχνίδι ξεκίνησε εντυπωσιακά, αφού μόλις στο 3ο λεπτό ο Μάτα επιχείρησε δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κουρτουά. Δύο λεπτά μετά, η Τσέλσι απάντησε στις ευκαιρίες, με τον Ντε Χέα να αποκρούει με το ένα χέρι την κοντινή κεφαλιά του Τέρι.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε νέα καλή στιγμή στο 9’ με σουτ του Σνάιντερλιν που έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 16’ ο Μαρσιάλ απέφυγε τον Ιβάνοβιτς όμως το σουτ που επιχείρησε χτύπησε στο δοκάρι του Κουρτουά.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» είχαν την κατοχή και στο 29’ απείλησαν ξανά με μακρινό σουτ του Ρούνεϊ, το οποίο έδιωξε ο γκολκίπερ των «μπλε». Στα υπόλοιπα λεπτά η Τσέλσι, που δεν είχε κανένα φορ στην 18αδα, κατάφερε να περιορίσει τους γηπεδούχους, αλλά δεν δημιούργησε σημαντική φάση μέχρι το ημίχρονο.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο ξεκίνημα της επανάληψης και είχαν μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, όμως ο Ντε Χέα πραγματοποίησε διπλή απόκρουση σε σουτ των Πέδρο και Αθπιλικουέτα.

Ο Κουρτουά φαίνεται ότι… ζήλεψε τις αποκρούσεις του Ντε Χέα και στο 56’ πραγματοποίησε τεράστια επέμβαση σε κοντινή προβολή του Ερέρα. Δευτερόλεπτα μετά, ο Γουίλιαν έκανε χέρι στην περιοχή, χωρίς να δοθεί κάτι, ενώ στο 62’ ο Μάτιτς βγήκε τετ-α-τετ με τον Ντε Χέα, όμως έστειλε τη μπάλα στα… περιστέρια.

Η Γιουνάιτεντ είχε την κατοχή και στο 86’ έφτασε ξανά κοντά στο γκολ, όμως ο Ρούνεϊ αστόχησε εξ’ επαφής, κάνοντας πολύ άσχημο τελείωμα. Το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και οι δύο ομάδες αποχαιρετούν άσχημα το 2015. Οι «κόκκινοι διάβολοι» βρίσκονται στην 6η θέση με -5 από την τετράδα, ενώ οι περσινοί πρωταθλητές είναι στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού…


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.