Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπα: «Οι προπονήσεις του Μουρίνιο εξαντλούν τους παίκτες»

Μπα: «Οι προπονήσεις του Μουρίνιο εξαντλούν τους παίκτες»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/12/2015 02:55
Ο Ντέμπα Μπα άσκησε κριτική στις προπονητικές μεθόδους του Ζοζέ Μουρίνιο, αναφέροντας ότι οι προπονήσεις του Πορτογάλου τεχνικού είναι εξαντλητικές για τους ποδοσφαιριστές.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο αποτελεί και επίσημα παρελθόν από την Τσέλσι, πληρώνοντας το «μάρμαρο» για το τραγικό ξεκίνημα των «μπλε» στο φετινό πρωτάθλημα, που έχουν φέρει την ομάδα στο +1 από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Η εικόνα των περισσότερων ποδοσφαιριστών των Λονδρέζων είναι αγνώριστη μ’ αυτή την περασμένη σεζόν και ο πρώην επιθετικός της Τσέλσι, Ντέμπα Μπα εξήγησε πως αυτό οφείλεται στις εξαντλητικές προπονήσεις του Πορτογάλου τεχνικού:

«Οι μέθοδοι του είναι εξαντλητικοί, πολύ κουραστικοί για τους παίκτες. Είναι προπονητής που του αρέσει να νικάει, και όταν χάνει, μπορείς να πεις ότι είναι σαν να πέφτει ο ουρανός στο κεφάλι του. Τα πράγματα γίνονται περίπλοκα όταν χάνει, επειδή τον ενοχλεί η ήττα. Βλέπεις στο πρόσωπο του μια οργή... Αυτό συμβαίνει γιατί θέλει να είναι νικητής. Όταν χάνει, επηρεάζεται. Αυτό βέβαια δεν είναι κακό και έχει αποδειχθεί από τους τίτλους που έχει κατακτήσει», τόνισε στο «RMC» ο Μπα.

Μάλιστα, ο Σενεγαλέζος ανέφερε ότι ο Μουρίνιο δεν είναι προπονητής που θα παρακινήσει τους ποδοσφαιριστές του: «Δεν είναι αυτός που θα δώσει αυτοπεποίθηση στους παίκτες του. Είναι εκεί για να βγάλει το καλύτερο που μπορεί από τους παίκτες, όμως, περιμένει από εσένα να παρακινήσεις τον εαυτό σου. Εάν δεν έχεις αυτοπεποίθηση, το μόνο που θα κάνει είναι να σε αφήσει στο πάγκο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.