Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Το έχει ξανακάνει ο Μπενίτεθ!

Το έχει ξανακάνει ο Μπενίτεθ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/12/2015 01:44
Και όμως η γκάφα του Ράφα Μπενίτεθ στο παιχνίδι με την Κάντιθ δεν είναι η μοναδική στην καριέρα του προπονητή της Ρεάλ! Στη θητεία του στη Βαλένθια, οι «νυχτερίδες» είχαν αποκλειστεί στα… χαρτιά από το Κύπελλο Ισπανίας, επειδή ο Ισπανός τεχνικός είχε χρησιμοποιήσει τέσσερις μη κοινοτικούς παίκτες, πηγαίνοντας κόντρα στον κανονισμό!

Με κίνδυνο αποκλεισμού από το Κύπελλο Ισπανίας κινδυνεύει η Ρεάλ, αφού ο Τσερίσεφ που άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι με την Κάντιθ ήταν τιμωρημένος και δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής!

Εφόσον η ισπανική Ομοσπονδία αποφασίσει τον αποκλεισμό της Ρεάλ, τότε ο Ράφα Μπενίτεθ αναμένεται να γίνει ο πρώτος προπονητής που γνωρίζει δύο αποκλεισμούς στα… χαρτιά!

Συγκεκριμένα, τη σεζόν 2001-2002, όταν ήταν προπονητής της Βαλένθια, είχε χρησιμοποιήσει τέσσερις μη κοινοτικούς παίκτες (Τζούκιτς, Αιμάρ, Αγιάλα, Σερμπάν) στο ματς Κυπέλλου με τη Νοβέλντα, παρότι ο κανονισμός επέτρεπε μόνο τρεις.

Η Βαλένθια είχε κερδίσει την Νοβέλντα με 1-0, όμως οι «νυχτερίδες» γνώρισαν τον αποκλεισμό από την ισπανική Ομοσπονδία. Το πάθημα φαίνεται ότι δεν έγινε μάθημα για τον Ράφα Μπενίτεθ…

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.