Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Νίκη-«ανάσα» για Ηρακλή με… υπογραφή Ρομάνο

Σούπερ Λιγκ: Νίκη-«ανάσα» για Ηρακλή με… υπογραφή Ρομάνο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/11/2015 22:21
Με δύο γκολ του Ρομάνο, ο Ηρακλής κέρδισε με 2-0 τον Ατρόμητο στο «Καυτανζογλείο» και πήρε την πρώτη του εντός έδρας νίκη στην Σούπερ Λιγκ. Έχασε πέναλτι και αποβλήθηκε ο Λε Ταλέκ, προς αποχώρηση ο Γρηγορίου.

Σπουδαία νίκη βαθμολογικής αλλά και ψυχολογικής σημασίας πήρε ο Ηρακλής. Ο «Γηραιός» επικράτησε με 2-0 του Ατρόμητου στο «Καυτανζογλείο» και ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού, προσπερνώντας τον αντίπαλο του στη βαθμολογία!

Σε σπουδαία μέρα βρέθηκε ο Ρομάνο ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του, βάζοντας την… υπογραφή του στη νίκη των γηπεδούχων.

Στο 19’ ο Βέλλιος έκλεψε τη μπάλα από τον Στόιτσεφ και τροφοδότησε τον Ρομάνο, ο οποίος με σουτ έξω από την περιοχή «έγραψε» το 1-0. Ο Αργεντινός ήταν σκόρερ και του δεύτερου γκολ στο 66’, διαμορφώνοντας το 2-0 με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Μπουκουβάλα.

Και αν ο Ρομάνο ήταν πρωταγωνιστής για τον Ηρακλή, ο Λε Ταλέκ ήταν καταστροφικός για τον Ατρόμητο. Ο επιθετικός των φιλοξενούμενων έχασε πέναλτι στο 55’ (απόκρουσε ο Χουάντερσον) και είκοσι λεπτά μετά αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη για εκτός φάσης χτύπημα στον Καρασαλίδη. Μάλιστα, ο Ατρόμητος τελείωσε το παιχνίδι με εννέα παίκτες, αφού στο 81’ ο Κοντοές αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη για θέατρο.

Το 2-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και ο Ηρακλής ανέβηκε στην 12η θέση με 10 βαθμούς, έναν περισσότερο από τον Ατρόμητο! Μάλιστα μ’ αυτή τη νίκη ο Νίκος Παπαδόπουλος πήρε παράταση ζωής στον πάγκο του Ηρακλή, αντίθετα με τον Μιχάλη Γρηγορίου, ο οποίος δύσκολα θα παραμείνει στους Περιστεριώτες.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.