Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μελισσανίδης: «Θα φύγει όποιος πρέπει, θα έρθουν αυτοί που πρέπει»

Μελισσανίδης: «Θα φύγει όποιος πρέπει, θα έρθουν αυτοί που πρέπει»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
20/10/2015 01:56
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, σε συνάντηση με εκπροσώπους της Original 21, διαβεβαίωσε ότι θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να γίνει η «Ένωση» και πάλι μεγάλη, προαναγγέλλοντας άμεσες αλλαγές. Τι είπε για την εικόνα της ομάδας, τις μεταγραφές, τον Λάφερτι και το θέμα του γηπέδου.

Προβληματισμένος για την αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ αλλά και αισιόδοξος για την επόμενη ημέρα εμφανίστηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Στη διάρκεια συζήτησης με εκπροσώπους της Original 21, ο Τίγρης ξεκαθάρισε πως ο ίδιος πονάει περισσότερο απ’ όλους και τόνισε πως δεν θέλει με τίποτα να ξαναδεί ανάλογη εικόνα από την ομάδα σε κανένα παιχνίδι.

Όσον αφορά το ζήτημα της στελέχωσης του ρόστερ, ο Μελισσανίδης τόνισε: «Να είστε σίγουροι ότι θα φύγει όποιος πρέπει και θα έρθει όποιος πρέπει για να γίνει η ΑΕΚ αυτή που όλοι μας θέλουμε», ανέφερε και μάλιστα στη συνέχεια διευκρίνισε ότι θα γίνουν άμεσα κινήσεις στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου».

Όσον αφορά τους παίκτες που αποκτήθηκαν, ανέφερε: «Κάναμε δέκα μεταγραφές το καλοκαίρι και δεν παίζει κανείς. Ο Μπουονανότε όλο βγαίνει, ο Σιμόες δεν κάνει; Ο Βάργκας είναι διεθνής με τη Βενεζουέλα και στο ντέρμπι έμεινε εκτός αποστολής. Ο Άρθο είναι παικτάρα και θα το δείτε».

Φυσικά, συζητήθηκε και το θέμα μη απόκτησης επιθετικού. Ο Μελισσανίδης ρωτήθηκε και για συγκεκριμένες περιπτώσεις παικτών, όπως αυτή του Λάφερτι, επιβεβαιώνοντας ότι η ΑΕΚ μπορούσε να τον έχει αποκτήσει αλλά ο παίκτης δεν βρίσκονταν στις επιλογές του Δέλλα.

Τέλος, για το θέμα του γηπέδου, ο Μελισσανίδης παρουσιάστηκε σίγουρος ότι το επόμενο διάστημα θα γίνουν τα βήματα που πρέπει για να ξεκινήσουν οι εργασίες, καθώς η ομάδα έχει καταφέρει έως τώρα να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.