Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Αγχώθηκε αλλά κέρδισε

Σούπερ Λιγκ: Αγχώθηκε αλλά κέρδισε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
19/10/2015 19:19
Ο Παναθηναϊκός έκανε τα εύκολα... δύσκολα κόντρα στον μαχητικό ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο πήρε τη νίκη με 3-1 στην Λεωφόρο και διατηρήθηκε σε απόσταση τριών βαθμών από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Καρέλης (17’), Πέτριτς (60’ πεν.) και Αμπέντ (90+3’) τα γκολ των γηπεδούχων, μείωσε με Τσάβες (71’ πεν.) ο ΠΑΣ που πίεσε για την ισοφάριση.

Σε απόσταση βολής από τον Ολυμπιακό έμεινε ο Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» αγχώθηκαν, ωστόσο κέρδισαν με 3-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Λεωφόρο και έκαναν το 4x4 στην έδρα τους.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε δυνατά στο ματς και στο 13’ είχε την πρώτη καλή στιγμή για να ανοίξει το σκορ. Μετά από κόρνερ, ο Στιλ απόκρουσε την κεφαλιά του Ακόστα, ωστόσο έχασε την μπάλα και χρειάστηκε να την διώξει με τα πόδια προ του Τσουκαλά.

Ο Παναθηναϊκός κράτησε το μηδέν και κατάφερε να προηγηθεί στην πρώτη του ουσιαστική επίσκεψη στην εστία του ΠΑΣ. Στο 17’, ο Ζέκα έβγαλε υπέροχη μπαλιά για τον Καρέλη, αυτός μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε τον Βελλίδη, τον οποίο νίκησε με δεύτερη προσπάθεια, ανοίγοντας το σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν και στο 27’ έφτασαν κοντά στην ισοφάριση με πλασέ του Ίλιτς, το οποίο πέρασε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Ένα λεπτό μετά ο Αμπέιντ είχε «χρυσή» ευκαιρία για το 2-0, όμως έκανε τσαφ από το ύψος του πέναλτι, έπειτα από πάσα-τακουνάκι του Καρέλη.

Οι «πράσινοι» είχαν τον έλεγχο και πίεσαν για ένα δεύτερο γκολ. Στο 39’ ο Βελλίδης μπλόκαρε την κεφαλιά του Ταυλαρίδη, ενώ στο 55’ ο Μπέριος έσωσε σωτήρια με το σώμα το σουτ του Πέτριτς.
Ωστόσο στο 60’ ο αμυντικός του ΠΑΣ χτύπησε με τον αγκώνα το πρόσωπο του Τελάντερ, έπειτα από φάουλ του Νάνο, και ο διαιτητής έδωσε πέναλτι. Ο Πέτριτς ανέλαβε την εκτέλεση και «έγραψε» το 2-0, στέλνοντας τη μπάλα στη δεξιά γωνία του Βελλίδη.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα όμως κατάφερε να μειώσει και να επιστρέψει στο ματς στο 71’. Ο Ταυλαρίδης έκανε χέρι μέσα στην περιοχή σε σουτ του Μπέριου και ο Τσάβες νίκησε τον Στιλ από την άσπρη βούλα, «γράφοντας» το 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι τα έπαιξαν όλα για το γκολ της ισοφάρισης και στο 86’ «άγγιξαν» το 2-2 με εκτέλεση φάουλ του Τσάβες, όμως ο Στιλ έπεσε στην δεξιά του γωνία και απομάκρυνε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

Ο Παναθηναϊκός άντεξε την πίεση και στις καθυστερήσεις «κλείδωσε» τη νίκη με δυνατό σουτ του Αμπέιντ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.