Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: Νίκη με Μπεργκ-Ντουρμάζ για Σουηδία, παρέμεινε 2η η Ρωσία

Προκριματικά Euro: Νίκη με Μπεργκ-Ντουρμάζ για Σουηδία, παρέμεινε 2η η Ρωσία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/10/2015 00:51
Με σκόρερ τον Μπεργκ, η Σουηδία νίκησε με 2-0 στο Λίχνενσταϊν, ωστόσο παρέμεινε στην τρίτη θέση, πίσω από την Ρωσία, η οποία κέρδισε με 2-1 την Μολδαβία και κρατάει την τύχη στα χέρια της, όντας στο +2 από τους Σουηδούς.

Η Σουηδία κέρδισε με 2-0 στο Λίχνενσταϊν, εξασφάλισε την 3η θέση, όμως παρέμεινε στο -2 από την 2η Ρωσία, μια αγωνιστική πριν το φινάλε των προκριματικών.

Οι Σουηδοί κατάφεραν να προηγηθούν στο 18’ με γκολ του Μάρκους Μπεργκ. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού πήρε τη μπάλα μετά από πάσα του Ντουρμάζ και «έγραψε» το 1-0 με ωραία ενέργεια και τελείωμα.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να πάνε με το 2-0 στο αποδυτήρια, ωστόσο ο Ιμπραϊμοβιτς έχασε πέναλτι στο 40ο λεπτό. Βέβαια, ο ίδιος πήρε το… αίμα του πίσω στο 55’, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Εξαιρετική εμφάνιση από τον Μπεργκ και από τον Ντουρμάζ, ο οποίος ήταν από τους καλύτερους της ομάδας του, ωστόσο στο 70’ τραυματίστηκε και έδωσε τη θέση του στον Λάρσον.

Κρατάει την τύχη στα χέρια της η Ρωσία


Προκριματικά Euro: Νίκη με Μπεργκ-Ντουρμάζ για Σουηδία, παρέμεινε 2η η Ρωσία
Η Ρωσία κέρδισε με 2-1 στην Μολδαβία και παραμένει το φαβορί για την απευθείας πρόκριση, όντας στο +2 από τους Σουηδούς.

Οι Ρώσοι είχαν πρόβλημα στο δημιουργικό κομμάτι και χρειάστηκαν δύο στημένες φάσεις για να πάρουν το προβάδισμα. Στο 58’, ο Ιγκνασέβιτς «έγραψε» το 1-0 με κοντινό σουτ, έπειτα από εκτέλεση φάουλ και είκοσι λεπτά μετά ο Τζιούμπα διπλασίασε το προβάδισμα των φιλοξενούμενων, φτάνοντας τα οχτώ γκολ στα προκριματικά.

Η Μολδαβία μείωσε στο 85’ με τον Τσεποτάρου, όμως δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση και πλέον η Ρωσία κρατάει την τύχη στα χέρια της όσον αφορά το δεύτερο εισιτήριο.

Την τελευταία αγωνιστική, η Ρωσία υποδέχεται το αδιάφορο Μαυροβούνιο, ενώ η Σουηδία αντιμετωπίζει στην έδρα της την ουραγό του ομίλου, Μολδαβία. Οι Σουηδοί χρειάζονται μόνο νίκη και παράλληλα ήττα της Ρωσίας, αφού υστερούν στην ισοβαθμία.

Στο άλλο παιχνίδι, η πρωτοπόρος Αυστρία κέρδισε με 3-2 στο Μαυροβούνιο χάρη σε δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο (81’ Αρναούτοβιτς, 90+2’ Ζάμπιτσερ).

Η βαθμολογία του ομίλου:


1. Αυστρία 25
2. Ρωσία 17
3. Σουηδία 15
4. Μαυροβούνιο 11
5. Λίχτενστάιν 5
6. Μολδαβία 2

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.