Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: Πάρτι πρόκρισης για Ελβετία, πάει για το απόλυτο η Αγγλία

Προκριματικά Euro: Πάρτι πρόκρισης για Ελβετία, πάει για το απόλυτο η Αγγλία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/10/2015 00:29
Με τον Κασάμι να βρίσκει δίχτυα, η Ελβετία διέλυσε με 7-0 το αδύναμο Σαν Μαρίνο και προκρίθηκε στα τελικά του Euro 2016. Έκανε το 9x9 η Αγγλία, 2-0 την Εσθονία.

Την πρόκριση σε τελική φάση Euro για 4η φορά στην ιστορία της εξασφάλισε η Ελβετία. Η ομάδα του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς έκανε… πάρτι (7-0) κόντρα στους ερασιτέχνες του Σαν Μαρίνο και «σφράγισε» το εισιτήριο για τα τελικά της Γαλλίας.

Οι Ελβετοί πέτυχαν μόνο ένα γκολ στο πρώτο μέρος με τον Λανγκ (17’), ωστόσο ξέσπασαν στην επανάληψη, παραβιάζοντας έξι φορές την εστία του Σαν Μαρίνο.

Βέβαια, τα τρία γκολ ήρθαν από την άσπρη βούλα, εκεί όπου Ινλέρ (55’), Τζουρού (77’) και Εμπολό (80’) μάντεψαν σωστά και έγιναν οι πρώτοι τρεις παίκτες από την ίδια χώρα που σκοράρουν πέναλτι σε έναν αγώνα προκριματικής φάσης Euro.

Ο Κασάμι του Ολυμπιακού πέτυχε το 5ο γκολ στο 75’ με ωραίο σουτ από το ύψος της περιοχής, ενώ Μεχμέντι (65’) και Ντερντιγιόκ (89’) σκόραραν τα άλλα δύο γκολ για τους Ελβετούς.

Πάει για το απόλυτο η Αγγλία


Προκριματικά Euro: Πάρτι πρόκρισης για Ελβετία, πάει για το απόλυτο η Αγγλία
Η Αγγλία νίκησε «σβηστά» με 2-0 την Εσθονία στο «Γουέμπλει» και έκανε το 9x9 στην προκριματική φάση.

Τα «τρία λιοντάρια», που έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση, πήραν προβάδισμα στο φινάλε του πρώτου μέρους με γκολ του Γουόλκοτ, έπειτα από ωραία ασίστ του Μπάρκλει, και στο 85’ «κλείδωσαν» τη νίκη με τον Στέρλινγκ.

Με αυτή τη νίκη, η Αγγλία έκανε το «9 στα 9» και εφόσον κερδίσει και στην Λιθουανία την τελευταία αγωνιστική, θα γίνει μόλις η 6η ομάδα στην ιστορία των προκριματικών με απόλυτο νικών.

Στο τρίτο ματς του ομίλου, η Σλοβενία έμεινε στο 1-1 με την Λιθουανία και έχασε τις μαθηματικές ελπίδες που είχε για την 2η θέση.

Η βαθμολογία του ομίλου:


1. Αγγλία 27
2. Ελβετία 18
3. Σλοβενία 13
4. Εσθονία 10
5. Λιθουανία 10
6. Σαν Μαρίνο 1

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.