Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φιλική ήττα του Ολυμπιακού από Πανιώνιο

Φιλική ήττα του Ολυμπιακού από Πανιώνιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/10/2015 16:46
Φιλική ήττα με 4-2 από τον Πανιώνιο γνώρισε ο Ολυμπιακός σε παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα που έγινε στο Ρέντη. Ιντέγε και Φουστέρ τα γκολ των «ερυθρόλευκων».

Ο Μάρκο Σίλβα έκανε αρκετές δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα και ο Ολυμπιακός ηττήθηκε με 4-2 από τον Πανιώνιο σε προπονητικό φιλικό στο Ρέντη. Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε την ευκαιρία να τεστάρει παίκτες που δεν παίζουν πολύ στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας, ενώ χρησιμοποίησε και ποδοσφαιριστές όπως ο Γούτας, ή ο Φουστέρ, οι οποίοι προέρχονταν από τραυματισμό.

Οι Νεοσμυρνιώτες προηγήθηκαν με 3-0 χάρη στα τέρματα των Ανσαριφάρντ (2) και Βιγιάλμπα, ο Ολυμπιακός μείωσε σε 3-1 με τον Ιντέγιε, ωστόσο το ημίχρονο έκλεισε με τον Πανιώνιο προηγούμενο 4-1 χάρη σε τέρμα του Χαλκιαδάκη. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Φουστέρ στο δεύτερο μέρος, ενώ κανονικά έπαιξε στο ματς ο Ντα Κόστα, δείχνοντας ότι αφήνει πίσω του τον τραυματισμό του.

Ατομικό έκανε Σιόβας, μαζί με φυσικοθεραπεία, όπως ατομικό πρόγραμμα έκανε και ο Μπουχαλάκης. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επανέρχονται στις προπονήσεις τη Δευτέρα το απόγευμα στις 18:00, καθώς το Σαββατοκύριακο θα έχουν ρεπό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.