Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Πέρεθ καταγγέλλει ως στημένο το Ολυμπιακός-Βέροια

Ο Πέρεθ καταγγέλλει ως στημένο το Ολυμπιακός-Βέροια

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/10/2015 15:59
Ο Γκιγιέρμο Πέρεθ κατέθεσε στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς ότι το ματς του Ολυμπιακού με τη Βέροια ήταν στημένο.

Στους 35 είναι πλέον οι κατηγορούμενοι της υπόθεσης της εγκληματικής οργάνωσης, αφού στη λίστα προστέθηκε και ο Γκιγιέρμο Πέρεθ.

Ο πρώην παίκτης της Βέροιας απολογήθηκε στις αρχές Σεπτέμβρη στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη και σύμφωνα με τις πληροφορίες, κατέθεσε ότι το προ τριετίας ματς του Ολυμπιακού με τη Βέροια (3-0) ήταν χειραγωγημένο.

Ο Ισπανός είχε αγωνιστεί στο συγκεκριμένο αγώνα, ωστόσο τόνισε ότι ενημερώθηκε για το γεγονός, ότι το ματς ήταν χειραγωγημένο, μετά την λήξη της αναμέτρησης. Στον Πέρεθ δεν του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι.

Υπενθυμίζεται ότι η Βέροια, η οποία είχε αθωωθεί για την υπόθεση από πειθαρχικής πλευράς, είχε παρουσιάσει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ επιστολή του Πέρεθ, ο οποίος υποστήριζε ότι ούτε πριν, ούτε κατά τη διάρκεια του αγώνα ήξερε τίποτα για χειραγώγηση του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

Πρέπει να επισημανθεί ότι για τον συγκεκριμένο αγώνα, που είχε διεξαχθεί στις 6 Ιανουαρίου 2013, όλες οι κατηγορίες αφορούν τους φιλοξενούμενους και όχι τον Ολυμπιακό.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.