Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τραυματίστηκε ο Μέσι, «καθάρισε» ο Σουάρες

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Τραυματίστηκε ο Μέσι, «καθάρισε» ο Σουάρες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/9/2015 19:32
Ο Μέσι αποχώρησε στο 10ο λεπτό λόγω τραυματισμού, όμως ο Σουάρες πέτυχε δύο γκολ (25’, 54’) και χάρισε στην Μπαρτσελόνα τη νίκη με 2-1 απέναντι στην Λας Πάλμας.

Έστω και αν αγχώθηκε στα τελευταία λεπτά, η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 2-1 την Λας Πάλας και επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα-σοκ από την Θέλτα στο Βίγκο (4-1).

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για την Μπαρτσελόνα, καθώς ο Μέσι τραυματίστηκε στο γόνατο (θα μείνει εκτός για 7-8 εβδομάδες) και αντικαταστάθηκε στο 10ο λεπτό!

Οι «μπλαουγκράνα» δεν είχαν απειλήσει στο πρώτο 20λεπτο ωστόσο χρειάστηκαν μόνο μια φάση για να ανοίξουν το σκορ. Στο 25’, μετά από σέντρα του Σέρτζι Ρομπέρτο, ο Σουάρες έπιασε την κεφαλιά και έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η Λας Πάλμας δεν πτοήθηκε και είχε τρείς σημαντικές στιγμές με τον Βιέρα για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Στο 36’ η βολίδα του Ισπανού σταμάτησε στον Τερ Στέγκεν και δύο λεπτά μετά ο Γερμανός είπε νέο «όχι» στο επιθετικό των φιλοξενούμενων. Ο Βιέρα βρέθηκε ξανά κοντά σε γκολ στο 41’, όμως το πλασέ του έφυγε πάνω από την εστία.

Η Μπαρτσελόνα κράτησε το 1-0 και στο 54’ πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων χάρη σε δεύτερο προσωπικό τέρμα του Σουάρες, ο οποίος σκόραρε μετά από ασίστ του Μουνίρ. Στο 67’ ο Νεϊμάρ έχασε πέναλτι και την ευκαιρία να «γράψει» το 3-0, ενώ στο 75’ ο Βάρας στέρησε το χατ-τρικ στον Σουάρες.

Τέσσερα λεπτά νωρίτερα, ο Τερ Στέγκεν νίκησε τον Σιμόν σε τετ-α-τετ, κρατώντας το μηδέν για τους γηπεδούχους. Ωστόσο, στο 88’, ο Βιέρα παραβίασε την εστία του Γερμανού, μειώνοντας σε 2-1, σκορ το οποίο έμεινε μέχρι το φινάλε

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.