Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: 3x3 με σούπερ Τσόρι

Σούπερ Λιγκ: 3x3 με σούπερ Τσόρι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/9/2015 22:27
Με MVP τον Τσόρι Ντομίγνκες (γκολ, ασίστ και δοκάρι), ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-1 τον Πλατανιά στο «Γ. Καραϊσκάκης» και μπορεί πλέον να σκέφτεται το μεγάλο ματς με την Μπάγερν για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ. Ντουρμάζ (11’), Τσόρι (52’) και Μαζουακού (59’) τα γκολ, μείωσε με τον Μπανανά (71’) ο Πλατανιάς, που είχε καλές στιγμές για ακόμα ένα γκολ. Από ένα χαμένο πέναλτι για τις δύο ομάδες.

Λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με την Μπάγερν για την πρώτη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-1 τον Πλατανιά στο «Γ. Καραϊσκάκης» και έκανε το 3x3 στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι πήγε να ξεκινήσει «στραβά» για τους «ερυθρόλευκους», αφού στο 1ο λεπτό ο Ντα Κόστα ανέτρεψε τον Γιακουμάκη στην περιοχή, όμως ο Ρομπέρτο απόκρουσε το πέναλτι του Ντίνα, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι είναι σπεσιαλίστας στις αποκρούσεις πέναλτι (μετράει 6 αποκρούσεις).

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο και στο 11’ κατάφεραν να σκοράρουν στην πρώτη τους ευκαιρία στο ματς. Ο Τσόρι έβγαλε εκπληκτική κάθετη μπαλιά για τον Ντουρμάζ, εκείνος βγήκε στην πλάτη της άμυνας και με ωραίο αριστερό πλασέ «έγραψε» το 1-0.

Σούπερ Λιγκ: 3x3 με σούπερ Τσόρι
Η ομάδα του Σίλβα είχε τον απόλυτο έλεγχο και θα μπορούσε να πάει στα αποδυτήρια με προβάδισμα δύο τερμάτων, όμως το δυνατό σουτ του Τσόρι έξω από την περιοχή στο 44’, σταμάτησε στο δοκάρι του Ολιμπά.

Ο Αργεντινός δεν κατάφερε να σκοράρει στο φινάλε του ημιχρόνου, αλλά βρήκε το γκολ που έψαχνε στο ξεκίνημα της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 52’. Μετά από εξαιρετικό τακουνάκι του Ιντέγε, που έκανε ντεμπούτο, ο Τσόρι νίκησε με πλασέ τον Ολιμπά, κάνοντας το 2-0.

Στο 59’ ο Μαζουάκου έκανε τρία τα τέρματα του Ολυμπιακού μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια και ωραία εναλλαγή της μπάλας με τον Ντουρμάζ. Τρία λεπτά μετά ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πετύχει ακόμα ένα γκολ, καθώς ο Πάρντο κέρδισε πέναλτι από τον Βάντερσον, αλλά ο Ολιμπά απόκρουσε την εκτέλεση του Τσόρι.

Οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν την απόδοση τους, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Πλατανιάς. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν μέτρα, είχαν καλή στιγμή στο 70’ με σουτ του Πάγκαλου (έδιωξε ο Ρομπέρτο) και στο 71’ μείωσαν σε 3-1 με κεφαλιά του Μπανανά, ο οποίος σκόραρε ανενόχλητος, μετά από κόρνερ του Μενδρινού.

Ένα λεπτό μετά, ο Ρομπέρτο μπλόκαρε το σουτ του Στανισάβλιεβιτς, ενώ στο 75’ ο Ισπανός πραγματοποίησε νέα επέμβαση σε πλασέ του Ντίνα από το ύψος της περιοχής. Ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να πετύχει 4ο γκολ, όμως το σουτ του Ιντέγε από καλή θέση στο 80’ ήταν άστοχο, ενώ δύο λεπτά η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη έφυγε ελάχιστα άουτ.

Στο 85’ ο Ελαμπντελαουί έβαλε την κόντρα σε σουτ του Πάγκαλου από καλή θέση και στο 88’ ο Ερνάνι «άγγιξε» το γκολ στο ντεμπούτο του, όμως το πλασέ του από πλάγια θέση κόντραρε και η μπάλα κατέληξε κόρνερ.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο Καμπιάσο κατάφερε να βρει δίχτυα, όμως το τέρμα ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ, με τον επόπτη να στερεί στον Αργεντινό το πρώτο του γκολ με τα ερυθρόλευκα. Η τελευταία φάση του αγώνα άνηκε στον Πλατανιά, όταν στο 90+3’ ο Πάγκαλος επιχείρησε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, αλλά ο Ρομπέρτο δήλωσε ξανά «παρών».

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Μασουάκου, Ντα Κόστα, Σιόβας, Ομάρ, Μιλιβόγιεβιτς, Ντομίνγκες (65’ Φορτούνης), Ντουρμάζ (63’ Ερνάνι), Πάρντο (80’ Φουστέρ), Καμπιάσο, Ιντέγιε.

Πλατανιάς: Ολίμπα, Γιακουμάκης, Αποστολόπουλος, Βάντερσον, Στανισαβλιεβιτς, Γνιάτιτς, Μπανανά, Ντίνας (77’ Ράμος), Σελίν (58’ Ιτούα), Πάγκαλος, Μαχαμάτ (61’ Μενδρινός)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.