Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το ντέρμπι (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το ντέρμπι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/9/2015 21:23
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 3-1 την Λίβερπουλ στο μεγάλο ντέρμπι του «Όλντ Τράφορντ» και έπιασε την Άρσεναλ στην 2η θέση του πρωταθλήματος. Μπλιντ (49’), Ερέρα (70’ πεν.) και Μαρσιάλ (86’) τα γκολ των γηπεδούχων, μείωσε με απίστευτο ψαλίδι ο Μπεντέκε (84’). Επιστροφή με μεγάλες αποκρούσεις για Ντε Χέα!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η νικήτρια στο μεγάλο ντέρμπι του αγγλικού ποδοσφαίρου με αντίπαλο την Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» κέρδισαν με 3-1 τους «κόκκινους» στο «Όλντ Τράφορντ» και επέστρεψαν με εμφατικό τρόπο στις νίκες, μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής κόντρα στην Σουόνσι.

Μπλιντ με δυνατό σουτ (49’) και Ερέρα με πέναλτι (70’) έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους, που έπαιζαν χωρίς τον τραυματία Ρούνεϊ. Η Λίβερπουλ, που πριν το δεύτερο γκολ είχε δύο σπουδαίες ευκαιρίες για το 1-1, κατάφερε να μειώσει σε 2-1 στο 84’ με απίστευτο ψαλιδάκι του Μπεντέκε, που ανάγκασε τον κόσμο του «Όλντ Τράφορντ» να σηκωθεί και να χειροκροτήσει.

Οι χαρές των φιλοξενούμενων κράτησαν μόλις δύο λεπτά, αφού στο 86’ ο νεοεισελθόντας Μαρσιάλ, «έγραψε» με τρομερό σόλο το τελικό 3-1, σκοράροντας στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Χωρίς μεγάλες φάσεις στο πρώτο μέρος, όμως το δεύτερο 45λεπτο αποζημίωσε -και με το παραπάνω- τους φίλους του ποδοσφαίρου. Η Λίβερπουλ, που έπαιζε χωρίς τον τιμωρημένο Κουτίνιο, θα μπορούσε να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 57’, όμως ο Ντε Χέα, που επέστρεψε στην ενδεκάδα της Γιουνάιτεντ, πραγματοποίησε τεράστια επέμβαση σε σκαστό σουτ του Ίνγκς.

Εφτά λεπτά μετά ο Μπλιντ έδιωξε στη γραμμή την κεφαλιά του Σκτρελ ενώ στο 83’ ο Ντε Χέα έδειξε ξανά την κλάση του, αποκρούοντας με το ένα χέρι το δυνατό σουτ του Άιμπ. Στη συνέχεια ακολούθησαν τα δύο καταπληκτικά γκολ από Μπεντέκε και Μαρσιάλ, που διαμόρφωσαν το τελικό 3-1 υπέρ της Γιουνάιτεντ.

Μ' αυτή τη νίκη, η ομάδα του Λουίς Φαν Χαάλ έφτασε τους 10 βαθμούς και έπιασε την Άρσεναλ στην 2η θέση της βαθμολογίας, όντας στο -5 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι. Στον αντίποδα, η Λίβερπουλ έμεινε στην 9η θέση με εφτά βαθμούς και μόλις δύο νίκες μετά από πέντε παιχνίδια.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.