Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: Γκέλαρε η Δανία, χαμογελάει η Αλβανία

Προκριματικά Euro: Γκέλαρε η Δανία, χαμογελάει η Αλβανία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/9/2015 21:07
Η Δανία έμεινε στο 0-0 με την Αρμενία στο Γερεβάν και κινδυνεύει να χάσει την απευθείας πρόκριση του 9ου ομίλου από την Αλβανία, η οποία υποδέχεται αργότερα την Πορτογαλία.

Δεύτερη συνεχόμενη βαθμολογική απώλεια για την Δανία, η οποία βλέπει τις πιθανότητες για απευθείας πρόκριση να μειώνονται επικίνδυνα. Οι Σκανδιναβοί έμειναν στο 0-0 με την Αρμενία στο Γερεβάν και βρίσκονται μόλις στο +1 από την 3η Αλβανία, η οποία έχει δύο παιχνίδια λιγότερα.

Η Αρμενία στάθηκε εξαιρετικά στο ματς, καθώς μπλόκαρε την ομάδα του Όλσεν και μάλιστα είχε κάποιες σημαντικές στιγμές για να πάρει αυτή το προβάδισμα. Το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και τα πράγματα είναι πλέον πολύ δύσκολα για τους Δανούς.

Οι Σκανδιναβοί θα αντιμετωπίσουν την επόμενη αγωνιστική την Πορτογαλία εκτός έδρας, στο τελευταίο (και πιο δύσκολο) παιχνίδι τους στην προκριματική φάση, αφού την τελευταία αγωνιστική έχουν ρεπό.

Αντίθετα, οι Αλβανοί θα υποδεχτούν σε λίγη ώρα (21:45) την Πορτογαλία και θα δώσουν ακόμα δύο παιχνίδια με Σερβία (εντός) και Αρμενία (εκτός), κρατώντας την τύχη στα χέρια τους όσον αφορά την 2η θέση που δίνει εισιτήριο για τα τελικά της Γαλλίας!

Η βαθμολογία του 9ου ομίλου:


1. Δανία 12 (7)
2. Πορτογαλία 12 (5)
4. Αλβανία 11 (5)
4. Αρμενία 2 (7)
5. Σερβία 1 (6)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.