Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Τούμπα η παρουσίαση του Μπερμπάτοφ

Στην Τούμπα η παρουσίαση του Μπερμπάτοφ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/9/2015 19:11
Μέσω ανακοίνωσης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να υποδεχτεί τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ το μεσημέρι της Πέμπτης (3/9, 16:00) στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ θα καταφθάσει την Πέμπτη (3/9) στη Θεσσαλονίκη, οδικώς από την πατρίδα του, το Μπλαγκόεβραντ και γι’ αυτό ο κόσμος του ΠΑΟΚ δεν θα μπορέσει να τον υποδεχτεί στο αεροδρόμιο.

Ωστόσο, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στο γήπεδο της Τούμπας το μεσημέρι της Πέμπτης (3/9, 16:00) , όπου θα γίνει η παρουσίαση του Βούλγαρου επιθετικού. Η είσοδος του κόσμου θα γίνει από τις θύρες 1,2,3 που θ’ ανοίξουν στις 15:00.

Η ανακοίνωση:


"Η Τούμπα υποδέχεται τον Μπερμπάτοφ

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να καλωσορίσει στο γήπεδό του ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του ποδοσφαίρου που έχουν έρθει ποτέ στη χώρα μας. Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ θα παρουσιαστεί στον κόσμο του Δικεφάλου, στις 16:00 το απόγευμα της Πέμπτης.

Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ που θέλουν να υποδεχτούν τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και να παρακολουθήσουν από κοντά την παρουσίασή του θα έχουν τη δυνατότητα να βρεθούν στις εξέδρες της Τούμπας.

Η είσοδος του κόσμου θα γίνει από τις θύρες 1,2,3 που θ’ ανοίξουν στις 15:00. Σας περιμένουμε όλους για το θερμό καλωσόρισμα στο νέο αστέρι του ΠΑΟΚ".

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.