Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Πήρε το ντέρμπι η Ρόμα!

Σέριε Α: Πήρε το ντέρμπι η Ρόμα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/8/2015 21:14
Με γκολ των Βόσνιων Πιάνιτς και Τζέκο, η Ρόμα κέρδισε με 2-1 την Γιουβέντους στο «Ολίμπικο» και υποχρέωσε τη «Γηραιά Κυρία» στο χειρότερο ξεκίνημα της ιστορίας της στην Σέριε Α.

Η Ρόμα ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής με την Γιουβέντους. Οι «τζιαλορόσι» πήραν τη νίκη με 2-1 στο «Ολίμπικο» και εξασφάλισαν το πρώτο τους «τρίποντο» στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Ρούντι Γκαρσία είχε την υπεροχή το πρώτο ημίχρονο, απείλησε για πρώτη φορά στο 8’ με σουτ του Φαλκέ και «άγγιξε» το 1-0 στο 24’ με τον Πιάνιτς να σημαδεύει το δοκάρι του Μπουφόν. Η Γιουβέντους ήταν ακίνδυνη και μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους επιχείρησε μόνο ένα σουτ, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια!

Οι γηπεδούχοι είχαν νέα ευκαιρία στο 60’ με σουτ του Τζέκο και στο 61’ πήραν το προβάδισμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πιάνιτς. Οι αριθμητικές ισορροπίες άλλαξαν στο 78’ όταν ο νεοεισελθόντας Ιτούρμπε κέρδισε τη δεύτερη κίτρινη του Εβρά και ένα λεπτό μετά ο Τζέκο «έγραψε» το 2-0 με ωραία κεφαλιά.

Το «Ολίμπικο» είχε πάρει φωτιά, οι οπαδοί φώναζαν «όλε» σε κάθε πάσα της Ρόμα, όμως στο 87’ η Γιουβέντους έπιασε στον… ύπνο την άμυνα των γηπεδούχων και μείωσε με κοντινό σουτ του Ντιμπάλα. Η «Γηραιά Κυρία» είχε επιστρέψει στο ματς και στις καθυστερήσεις «άγγιξε» το 2-2, με τον Σέζνι να πραγματοποιεί μεγάλη επέμβαση σε κεφαλιά του Μπονούτσι.

Το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, η Ρόμα γλίτωσε το σοκ και η Γιουβέντους μένει για πρώτη φορά στην ιστορία της χωρίς βαθμό μετά από δύο αγωνιστικές.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.