Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Η Σουόνσι κέρδισε (ξανά) την Γιουνάιτεντ

Πρέμιερ Λιγκ: Η Σουόνσι κέρδισε (ξανά) την Γιουνάιτεντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
30/8/2015 19:58
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προηγήθηκε κόντρα στην Σουόνσι, ωστόσο οι «κύκνοι» έκαναν την ανατροπή (2-1) στο «Λίμπερτι» με γκολ των Αγιού και Γκομίς και πήραν τη 3η σερί νίκη τους με αντίπαλο τους «κόκκινους διαβόλους».

Η Σουόνσι υποχρέωσε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην πρώτη φετινή ήττα της στο πρωτάθλημα! Οι «κύκνοι» με το φοβερό δίδυμο Αγιού-Γκομίς κέρδισαν με 2-1 τους «κόκκινους διαβόλους» στο «Λίμπερτι» και τους άφησαν στο -5 από την κορυφή.

Η ομάδα του Λουίς Φαν Χαάλ ήταν απογοητευτική και στο πρώτο μέρος θα μπορούσε να βρεθεί πίσω στο σκορ, όταν ο Γκομίς σημάδεψε το δοκάρι του Ρομέρο. Οι «κόκκινοι διάβολοι» κατάφεραν τελικά να πάρουν το προβάδισμα στο 48’ με πλασέ του Μάτα, όμως τα πάντα άλλαξαν σ΄ ένα πεντάλεπτο.

Στο 61’ ο Αγιού εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και ισοφάρισε σε 1-1 με σκαστή κεφαλιά, ενώ στο 66’ ο Γκανέζος «τροφοδότησε» τον Γκομίς και ο Γάλλος φορ νίκησε από κοντά τον Ρομέρο, που είχε μεγάλη ευθύνη στο γκολ. Αυτό ήταν το 4ο φετινό γκολ του Γκομίς και 9ο στα τελευταία 10 παιχνίδια!

Η Γιουνάιτεντ προσπάθησε να απαντήσει και στο 88’ έχασε τεράστια ευκαιρία για το 2-2, όταν ο Ρούνεϊ βγήκε τετ-α-τετ με τον Φαμπιάνσκι, όμως άργησε και ο Γουίλιαμς του έκλεψε τη μπάλα.

Το 2-1 έμεινε μέχρι το φινάλε και η Σουόνσι ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, ισοβαθμώντας με την Λέστερ στους 8 βαθμούς. Στην κορυφή βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι με 12, ακολουθεί η Κρίσταλ Πάλας με 9, ενώ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ και Λίβερπουλ ισοβαθμούν στην 5η θέση με 7 βαθμούς!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.