Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Τα βρήκε με Γιουβέντους για Κομάν η Μπάγερν»

«Τα βρήκε με Γιουβέντους για Κομάν η Μπάγερν»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/8/2015 00:55
Μια «ανάσα» από την απόκτηση του Κίνγκσλεϊ Κομάν από την Γιουβέντους βρίσκεται η Μπάγερν. Σύμφωνα με γερμανικά και ιταλικά Μέσα, οι δύο ομάδες έδωσαν τα χέρια και ο νεαρός Γάλλος επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στους Βαυαρούς με τη μορφή δανεισμού. Σχεδόν στα 30 εκατ. ευρώ το «deal».

Βαλίτσες για Μόναχο φαίνεται ότι ετοιμάζει ο Κίνγκσλεϊ Κομάν. Σύμφωνα με την «Bild» και το «Sky Italia», η Μπάγερν ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Γιουβέντους και ο 18χρονος επιθετικός θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η συμφωνία αφορά μονοετή δανεισμό του Γάλλου άσου αντί 8 εκατ. ευρώ, ενώ η Μπάγερν θα έχει δικαίωμα να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή το επόμενο καλοκαίρι εφόσον καταβάλει στην Γιουβέντους το ποσό των 20 εκατ. ευρώ.

Ο Κομάν είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας και θεωρείται ένα από τα μεγάλα ταλέντα του γαλλικού ποδοσφαίρου. Η Γιουβέντους τον απέκτησε την περασμένη σεζόν ως ελεύθερο από την Παρί Σεν Ζερμέν και ο ποδοσφαιριστής σημείωσε ένα γκολ και δύο ασίστ σε 20 παιχνίδια.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.