Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη για Σίτι με… υπογραφή Τουρέ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Νίκη για Σίτι με… υπογραφή Τουρέ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/8/2015 23:58
Με πρωταγωνιστή τον Γιάγια Τουρέ (δύο γκολ), η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 3-0 την Γουέστ Μπρομ στο «Χόθρονς» και ξεκίνησε με το… δεξί τις υποχρεώσεις της στην Πρέμιερ Λιγκ.

Εντυπωσιακό ήταν το ξεκίνημα της Μάντσεστερ Σίτι στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι «πολίτες» κέρδισαν με 3-0 την Γουέστ Μπρομ στο «Χόθρονς» και πλέον ετοιμάζονται για το ντέρμπι με την Τσέλσι στο «Έτιχαντ», όπου θα έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν με +5 από τους πρωταθλητές.

Η φετινή πορεία της Μάντσεστερ Σίτι στο πρωτάθλημα θα εξαρτηθεί σε σημαντικό βαθμό από την αγωνιστική κατάσταση στην οποία θα βρεθεί ο Γιάγια Τουρέ και ο Ιβοριανός φρόντισε με το… καλημέρα να δείξει τις διαθέσεις του!

Ο Αφρικανός αστέρας άνοιξε το σκορ στο 9ο λεπτό με συρτό σουτ (η μπάλα βρήκε και στον Ντόουσον πριν καταλήξει στα δίχτυα) και ο ίδιος διπλασίασε το σκορ της ομάδας του στο 24’ με εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό σουτ.

Οι «πολίτες» είχαν την πλήρη υπεροχή και θα μπορούσαν να πετύχουν και άλλο τέρμα πριν τη λήξη του ημιχρόνου, έχοντας μεγάλες ευκαιρίες με πλασέ του Μπονί (32’) και χαμένο τετ-α-τετ του Στέρλινγκ (41’).

Η Γουέστ Μπρομ προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα στην επανάληψη, έχοντας δύο κλασικές ευκαιρίες με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Λάμπερτ (49’) και χαμένο τετ-α-τετ του Μπεραχίνο (51’).

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να μειώσουν και τα πάντα τελείωσαν στο 59’ όταν ο Κομπανί σκόραρε με τον ώμο (!) έπειτα από κόρνερ του Σίλβα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.







Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.