Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έκλεισε φιλικό με Σοσιεδάδ ο Παναθηναϊκός

Έκλεισε φιλικό με Σοσιεδάδ ο Παναθηναϊκός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/8/2015 14:39
Οριστικοποιήθηκε το φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Σοσιεδάδ την Τετάρτη (12/8) στο «Ανοέτα», πριν τα ματς με τη Καμπάλα για τα πλει-οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Δυνατό φιλικό παιχνίδι με την Σοσιεδάδ του Ντέιβιντ Μόγιες θα δώσει ο Παναθηναϊκός την Τετάρτη (12/8, 21:00) στο Ανοέτα.

Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο εδώ και καιρό, όμως δεν είχε οριστικοποιηθεί και οι «πράσινοι» είχαν ως εναλλακτικό πλάνο, ένα φιλικό παιχνίδι με τον Ηρακλή. Ωστόσο αυτό δεν χρειάστηκε και το ματς με τους Βάσκους θα γίνει κανονικά.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού, που θα αναχωρήσει το μεσημέρι της Τρίτης για το Σαν Σεμπαστιάν, βρίσκεται ο Ράσμους Τελάντερ που αποθεραπεύτηκε και συμπεριλήφθηκε στους εκλεκτούς του Γιάννη Αναστασίου. Αντίθετα στην Αθήνα θα μείνουν οι Εσιέν, Λαγός, Μπούρμπος, Τριανταφυλλόπουλος και Κοτσόλης.

Αναλυτικά η αποστολή αποτελείται από τους: Στιλ, Γιαννακόπουλο, Χουχούμη, Βέμερ, Ταυλαρίδη, Νάνο, Κουτρουμπή, Ζέκα, Δώνη, Μαρινάκη, Σάντσεθ, Πράνιτς, Αγγελόπουλο, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλη, Κλωναρίδη, Νίνη, Λουντ, Καλτσά, Τελάντερ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.