Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Καπ Ιταλίας: Το σήκωσε με τους… νέους η Γιουβέντους (video)

Σούπερ Καπ Ιταλίας: Το σήκωσε με τους… νέους η Γιουβέντους (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/8/2015 17:11
Με γκολ των νεοαποκτηθέντων Μάντζουκιτς (69’) και Ντιμπάλα (73’), η Γιουβέντους κέρδισε με 2-0 την Λάτσιο στην Σαγκάη και κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ιταλίας για 7η φορά στην ιστορία της.

Ο πρώτος ιταλικός τίτλος της νέας σεζόν ανήκει στην Γιουβέντους. Η «Γηραιά Κυρία» επικράτησε με 2-0 της Λάτσιο, σε παιχνίδι που έγινε στη Σαγκάη, και κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ιταλίας για 7η φορά στην ιστορία της.

Μάντζουκιτς και Ντιμπάλα άνοιξαν λογαριασμό για τη νέα τους ομάδα και της χάρισαν τον πρώτο τίτλο για τη φετινή σεζόν. Ο Μάντζουκιτς άνοιξε το σκορ στο 68’ με ωραία κεφαλιά στην καρδιά της αντίπαλης άμυνας, ενώ ο Ντιμπάλα διαμόρφωσε το τελικό 2-0 με δυνατό πλασέ στο 74’, έπειτα από ασίστ του Πογκμπά.

Η κούραση των δύο ομάδων από την προετοιμασία, η υψηλή θερμοκρασία και ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησαν στο να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο στο πρώτο μέρος.

Μάντζουκιτς (47’) και Πογκμπά (48’) είχαν δύο μεγάλες ευκαιρίες για να δώσουν νωρίτερα το προβάδισμα στην Γιουβέντους, ενώ η Λάτσιο «άγγιξε» το 2-1 στο 79’ με μακρινή εκτέλεση φάουλ του Καντρέβα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.