Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Με το δεξί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Με το δεξί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/8/2015 16:43
Με αυτογκόλ του Γουόκερ (22’), η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε με 1-0 την Τότεναμ στο «Όλντ Τράφορντ» και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στην Πρέμιερ Λιγκ.

Έστω και δύσκολα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκαμψε την αντίσταση της Τότεναμ στο «Όλντ Τράφορντ» (1-0) και ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα.

Το αυτογκόλ του Γουόκερ στο 22ο λεπτό χώρισε τις δύο ομάδες και χάρισε στην ομάδα του Λουίς Φαν Χαάλ την νίκη στην πρεμιέρα της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Σέρχιο Ρομέρο πήρε τη θέση του Νταβίντ Ντε Χέα και πραγματοποίησε δύο σωτήριες αποκρούσεις στα τελευταία λεπτά, κρατώντας ανέπαφη την εστία του στο ντεμπούτο του με τους «κόκκινους διαβόλους»

Το ματς:


Πρέμιερ Λιγκ: Με το δεξί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (video)
Η Τότεναμ πατούσε καλύτερα στα πρώτα λεπτά του αγώνα και είχε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 5ο λεπτό, όταν ο Έρικσεν βγήκε απέναντι στον Ρομέρο, όμως το πλασέ του Δανού πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της Γιουνάιτεντ.

Οι «πετεινοί» είχαν την υπεροχή και προσπαθούσαν να διασπάσουν την άμυνα της Γιουνάιτεντ, ωστόσο οι «κόκκινοι διάβολοι» κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 22’ κόντρα στη ροή του παιχνιδιού.

Μετά από γρήγορη αντεπίθεση, η μπάλα βρέθηκε στον ολομόναχο Ρούνεϊ, ο οποίος ήταν έτοιμος να εκτελέσει τον Φόρμ, όμως ο Γουόκερ τον… πρόλαβε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, σε προσπάθεια του να κόψει τον Άγγλο φορ.

Το γκολ επηρέασε την Τότεναμ, όμως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρία και να πάει με ένα δεύτερο γκολ στα αποδυτήρια. Η ομάδα του Ποκετίνο έκλεινε σωστά τους χώρους και το πρώτο σουτ των γηπεδούχων στο στόχο ήρθε στο 65’ (!) με τον Γιάνγκ, το οποίο δεν ανησύχησε τον Βορμ

Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς αξιόλογες ευκαιρίες, ωστόσο λίγα λεπτά πριν το φινάλε η Τότεναμ αύξησε την πίεση της και θα μπορούσε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Οι «πετεινοί» είχαν είχε δύο σημαντικές στιγμές με κεφαλιά του Κέιν και σουτ του Έρικσεν, όμως ο Ρομπέρο κράτησε το μηδέν και χάρισε στην Γιουνάιτεντ το πρώτο «τρίποντο» της σεζόν.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.