Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Αγχώθηκε αλλά πέρασε ο ΑΠΟΕΛ (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Αγχώθηκε αλλά πέρασε ο ΑΠΟΕΛ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/8/2015 22:50
Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 3’ και έπαιξε για παραπάνω από μια ώρα παιχνιδιού με παίκτη λιγότερο, ο ΑΠΟΕΛ άντεξε την πίεση της Μίντιλαντ και παρά την ήττα με 1-0 στο ΓΣΠ, πήρε την πρόκριση για τα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ χάρη στο 2-1 του πρώτου αγώνα στη Δανία.

Την πρόκριση για τα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ πανηγυρίζει ο ΑΠΟΕΛ. Οι Κύπριοι ηττήθηκαν με 1-0 από την Μίντιλαντ στο ΓΣΠ, ωστόσο έχοντας… προίκα το 2-1 της Δανίας, «σφράγισαν» το εισιτήριο για το επόμενο προκριματικό γύρο, εξασφαλίζοντας αυτόματα θέση για τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ (σε περίπτωση αποκλεισμού).

Όλα πήγαν «στραβά» στο πρώτο μέρος για τον ΑΠΟΕΛ, καθώς η ομάδα του Ντομίνγκος βρέθηκε να χάνει από το 3ο λεπτό χάρη σε κοντινή κεφαλιά του Σβιαντσένκο, ενώ στο 30’ ο Βινίσιους αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη.

Η Μίντιλαντ ήθελε ακόμα ένα γκολ για την πρόκριση και πίεσε ασφυχτικά τους «γαλαζοκίτρινους» στο δεύτερο μέρος. Ωστόσο η κυπριακή ομάδα κράτησε το 1-0 και εξασφάλισε την πρόκριση για τα πλει-οφ, όπου την Παρασκευή (7/8) θα μάθει τον αντίπαλο που θα κληθεί να ξεπεράσει για να μπει στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.