Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Πάρντο έκανε τη διαφορά (video)

Ο Πάρντο έκανε τη διαφορά (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/8/2015 22:11
Με τον Πάρντο να μπαίνει στο δεύτερο μέρος και να βρίσκει δίχτυα για 3ο σερί παιχνίδι, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 1-0 τη Σίβασπορ στο τρίτο και τελευταίο φιλικό προετοιμασίας του επί ολλανδικού εδάφους. Δραστήριος ο Φινμπόγκασον στο ανεπίσημο ντεμπούτο του.

Το 3x3 επί ολλανδικού εδάφους έκανε ο Ολυμπιακός, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν με 1-0 τη Σίβασπορ, αφήνοντας ξανά θετικές εντυπώσεις.

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα ήταν καλύτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και πήρε τη νίκη χάρη στο γκολ του Πάρντο, ο οποίος σκόραρε ξανά μετά τα τέρματα που πέτυχε κόντρα σε Τβέντε και Φέγενορντ.

Ο Κολομβιανός άσος πέρασε στο δεύτερο μέρος και ανέβασε ταχύτητα τους Πειραιώτες, ενώ σκόραρε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με εξαιρετικό αριστερό πλασέ (67’).

Ανεπίσημο ντεμπούτο για τον Φινμπόγκασον, ο οποίος ξεκίνησε βασικός και ήταν ιδιαίτερα δραστήριος. Ο Ισλανδός άφησε θετικό δείγμα γραφής και είχε κάποιες καλές στιγμές για να ανοίξει το σκορ.

Το ματς:


Ο Πάρντο έκανε τη διαφορά (video)
Ο Ολυμπιακός είχε την υπεροχή στο πρώτο μέρος και έψαχνε από τα πρώτα λεπτά τον τρόπο για να διασπάσει την άμυνα της Σίβασπορ. Η πρώτη καλή στιγμή για τους «ερυθρόλευκους» ήρθε στο 7’ με ένα καλό σουτ του Φινμπόγκασον εκτός περιοχής, που ανάγκασε τον Σέτκους σε απόκρουση.

Οι παίκτες του Σίλβα πίεζαν συνεχώς τους Τούρκους και κατάφεραν να κλέψουν αρκετές φορές την μπάλα, ωστόσο ήταν απρόσεκτοι στην τελική προσπάθεια. Στο 15’ ο Ολυμπιακός έφτασε κοντά στο γκολ, μετά από κόρνερ του Φουστέρ, όμως ο Σέτκους απόκρουσε την κεφαλιά του Σιόβα.

Ο πρώην γκολκίπερ της Κέρκυρας μπλόκαρε και το σουτ του Φινμπόγκασον στο 20’, ενώ πέντε λεπτά μετά ο ορεξάτος Ντουρμάζ έβγαλε τους Πειραιώτες στην αντεπίθεση, ωστόσο η φάση ολοκληρώθηκε με άστοχο σουτ του Κασάμι, το οποίο δεν ανησύχησε τη Σίβασπορ.

Στο 31’ το σουτ του Ντοσεβί πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Σέτκους, στην τελευταία σημαντική στιγμή του Ολυμπιακού, αφού οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν αρκετές αξιόλογες ευκαιρίες.

Παρά τις αλλαγές του Σίλβα στο δεύτερο μέρος, ο Ολυμπιακός δεν επηρεάστηκε και στο 49’ «άγγιξε» το 1-0 έχοντας δοκάρι με κεφαλιά-ψαράκι του Χάρα (ο Σέτκους απόκρουσε με τα ακροδάχτυλα).

Ένα λεπτό μετά το σουτ του Φινμπόγκασον δεν ανησύχησε τον Λιθουανό πορτιέρο, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 67’ χάρη σε όμορφο γκολ του Πάρντο. Μετά από κόντρα-επίθεση, ο Μπουχαλάκης πήρε τη μπάλα και την έδωσε ωραία στον Πάρντο, ο οποίος άνοιξε το σκορ με εξαιρετικό αριστερό πλασέ.

Οι αλλαγές των δύο προπονητών και η κούραση έριξαν το ρυθμό του αγώνα. Η Σίβασπορ δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Καπίνο και ο Ολυμπιακός είχε δύο καλές στιγμές με σουτ των Χάρα (85’) και Πουλίδο (89’) για ένα δεύτερο γκολ.

Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε και ο Ολυμπιακός πήρε την 3η του νίκη στα φιλικά επί ολλανδικού εδάφους, βγάζοντας ξανά θετικό πρόσημο. Επόμενο φιλικό τεστ, αυτό της Κυριακής (9/8) με τη Μπεσίκτας στο Καραϊσκάκη (21:00).

Ολυμπιακός: Γιαννιώτης (46’ Καπίνο), Σαλίνο (46’ Ομάρ), Αυλωνίτης, Σιόβας (46’ Βούρος), Μαζουακού (87’ Σάλιακας), Ζντιέλαρ (46’ Μπουχαλάκης), Κασάμι (46’ Μιλιβόγεβιτς), Φουστέρ (46’ Πάρντο), Ντοσεβί (63’ Πουλίδο), Ντουρμάζ (46’ Χάρα), Φινμπόγκασον (71’ Γιαννιώτας).

Σίβασπορ: Σέτκους, Σισίνιο, Ιμπραΐμ, Ουμίτ, Κας, Κότσακ, Χακάν, Μπουράν, Ταουΐλ, Ατίφ, Καραντενίζ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.