Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έμεινε στο μηδέν ο Ολυμπιακός

Έμεινε στο μηδέν ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/7/2015 22:51
Ο Ολυμπιακός εμφανίστηκε κουρασμένος κόντρα στην Ανταλιασπόρ και έμεινε στο 0-0, σε ένα παιχνίδι χωρίς ρυθμό και με λίγες καλές στιγμές. Και τώρα… μεταγραφές για την ομάδα του Μάρκο Σίλβα.

Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ανταλιασπόρ στην Τουρκία. Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάστηκαν με ενδεκάδα που δύσκολα θα εμφανιστεί ξανά σε γήπεδο και για ακόμα ένα παιχνίδι φάνηκε η επιτακτική ανάγκη για ποιοτικές μεταγραφές.

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα εμφανίστηκε κουρασμένη, υπέπεσε σε αρκετά λάθη και δημιούργησε ευκαιρίες με το… σταγονόμετρο. Στα συν η εμφάνιση του Πάρντο, ο οποίος παρουσίασε ξανά θετικά στοιχεία και δείχνει ότι μπορεί να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους».

Πλέον, οι Πειραιώτες στρέφονται στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας αλλά και στους παίκτες που θα «κοπούν» ενόψει του επόμενου σταδίου της προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Το ματς:


Έμεινε στο μηδέν ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός είχε την κατοχή στο πρώτο μέρος και προσπαθούσε, κυρίως από τα πλάγια, να διασπάσει την άμυνα της Αντάλιασπορ, , ωστόσο είχε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια.

Η έλλειψη κλασικού επιθετικού ήταν εμφανής για ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι και η ομάδα του Σίλβα δεν κατάφερε να απειλήσει σημαντικά τους Τούρκους στο πρώτο μέρος. Η πρώτη καλή στιγμή για τους «ερυθρόλευκους» ήρθε στο 14’ με σουτ του Φουστέρ, το οποίο σταμάτησε στους αμυντικούς, ενώ στο 29’ το σουτ του Κασάμι δεν ανησύχησε τον Οζένκ.

Οι Πειραιώτες απείλησαν ξανά στο 44’ με άστοχο σουτ του Ντουρμάζ, ενώ η Ανταλιασπόρ είχε μόλις μια καλή στιγμή, αυτή στο 20’, όταν ο Μαζουακού έχασε τον παίκτη στην πλάτη του και στην σέντρα που έγινε, ο Κίλιτς σούταρε στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Οι αλλαγές του Σίλβα στην επανάληψη βοήθησαν τον Ολυμπιακό, ο οποίος με «όπλο» την πίεση ψηλά, είχε τον απόλυτο έλεγχο, όμως τα τελειώματα των φάσεων ήταν άσχημα. Στο 48’ και στο 51’ οι προσπάθειες του Χάρα δεν ήταν καλές, ενώ στο 69’ ο Πάρντο αστόχησε από δύσκολη γωνία.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Αντάλιασπορ ανέβασε ρυθμό και πίεσε για το νικητήριο γκολ. Στο 83’ ο Καπίνο έδιωξε το σουτ του Ντιαρά και στη συνέχεια της φάσης ο Βούρος πρόλαβε τον Αράς. Δύο λεπτά μετά το σουτ του Λαζάρεβιτς έφυγε άουτ, ενώ στο 86’ ο Καπίνο έδιωξε με το πόδι την προσπάθεια του Μπασάν. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Γκορ έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια, στην τελευταία αξιόλογη στιγμή της αναμέτρησης.

Ολυμπιακός: Καπίνο, Ομάρ, Αυλωντίης, Βούρος, Μαζουάκου (46' Νικολάου), Ζντιέλαρ (46' Φόρτουνης), Κασάμι (46' Μπουχαλάκης), Ντοσεβί (72' Μπενίτες), Φουστέρ (46' Τσόρι), Ντουρμάζ (46' Πάρντο), Ολαϊτάν (46' Χάρα)

Αντάλιασπορ: Οζένκ (67' Χασάν), Σίμσεκ, Αράτ (67' Αταλάι), Τσέλιουτσκα (24' Γκορ), Αϊτάκ, Κίλιτς (56' Λαζάρεβιτς), Τσίκο (Τσέλικ), Μπεκμετσί (58' Γιλντιρίμ), Ακμπάμπα, Μπασάν, Εταμέ (66' Αράς).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.