Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κατήγγειλε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός

Κατήγγειλε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ ο Ολυμπιακός

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
23/7/2015 20:55
Ο Ολυμπιακός πέρασε στην αντεπίθεση, καταγγέλλοντας στην UEFA τους Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για δυσφήμιση αθλήματος, ενώ υποστηρίζει πως η ομάδα δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο αποκλεισμού από την Ευρώπη. «Έχει πλάκα να καταγγέλλει ο Ολυμπιακός» λένε στον ΠΑΟΚ.

Κανένα κίνδυνο αποκλεισμού από την Ευρώπη δεν έχει ο Ολυμπιακός, όπως υποστηρίζουν οι «ερυθρόλευκοι» μετά το σημερινό μίτινγκ που διεξήχθη στη Νιόν, το οποίο χαρακτηρίστηκε ως «μίτινγκ παροχής στοιχείων» για τις καταγγελίες των δύο συλλόγων σε βάρος των πρωταθλητών.

Οι Πειραιώτες ισχυρίζονται πως τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο ΠΑΟΚ δεν παρουσίασαν κάποιο στοιχείο που να μην είχαν ήδη οι ίδιοι παρουσιάσει ενώ αναφέρουν ότι η συνάντηση δεν αλλάζει σε τίποτα την συμμετοχή του συλλόγου στο Τσάμπιονς Λιγκ, παρά την εμπλοκή του Βαγγέλη Μαρινάκη στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης».

Μάλιστα οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν σε καταγγελία στην UEFA των δύο άλλων ΠΑΕ, για δυσφήμιση του αθλήματος και παραβίαση των κανονισμών του Τσάμπιονς Λιγκ, αφού θεωρούν ότι όλες οι ενέργειες αφορούν επικοινωνιακούς και μόνο λόγους.

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Έχει πλάκα να καταγγέλλει ο Ολυμπιακός»


Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ σχολίασε με ειρωνικό τρόπο την καταγγελία του Ολυμπιακού στην UEFA:

Έχει τη δική του πλάκα να βλέπεις τον Ολυμπιακό να καταγγέλλει κάποιον άλλον για τη δυσφήμηση του ελληνικού ποδοσφαίρου Είναι το ίδιο οξύμωρο με το να ζητάς "ομερτά" αλλά να αρνείσαι ότι συμμετέχεις σε εγκληματική οργάνωση».

Μάλιστα από τον «Δικέφαλο του Βορρά» στέκονταν στο σχόλιο του προέδρου της επιτροπής ο οποίος τόνισε: «Μέχρι σήμερα ήξερα για την ελληνική κρίση χρέους. Σήμερα είδα ότι υπάρχουν κι άλλα προβλήματα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.