Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Καλή εμφάνιση και νίκη για Ολυμπιακό

Καλή εμφάνιση και νίκη για Ολυμπιακό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/7/2015 21:07
Με νίκη αποχαιρετάει το Ζέεφελντ ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» παρουσίασαν βελτιωμένο πρόσωπο σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στη Ντούκλα Πράγας και κέρδισαν με 1-0 τη Ρίζεσπορ χάρη σε γκολ του Νταβίντ Φουστέρ. Αρκετές ευκαιρίες και χαμένο πέναλτι είχαν οι «ερυθρόλευκοι».

Καλά στοιχεία έδειξε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του επί αυστριακού εδάφους. Οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν με 1-0 την τουρκική Ρίζεσπορ, ενώ δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες για να πετύχουν ακόμα περισσότερα τέρματα.

Οι «ερυθρόλευκοι» σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες, είχαν δύο δοκάρια με Ντοσεβί (21') και Ολαϊτάν (90') αλλά και χαμένο πέναλτι με τον Φουστέρ (64’). Ωστόσο ο Ισπανός άνοιξε το σκορ στο 84’ με κοντινό πλασέ, λύνοντας το γόρδιο δεσμό για την ομάδα του.

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα είχε καλή κυκλοφορία, δεν απειλήθηκε καθόλου από την τουρκική ομάδα ωστόσο χρειάζεται να γίνει πιο αποτελεσματική, αφού έδειξε ξανά πως έχει πρόβλημα στο τελείωμα των φάσεων

Το ματς:


Καλή εμφάνιση και νίκη για Ολυμπιακό
Ο Ολυμπιακός είχε την υπεροχή από τα πρώτα λεπτά και απείλησε για πρώτη φορά στο 2ο λεπτό με άστοχη κεφαλιά του Χάρα. Οι Πειραιώτες ήταν ορεξάτοι, είχαν καλή κυκλοφορία της μπάλας και απείλησαν για δεύτερη φορά στο 9ο λεπτό με φαλτσαριστό σουτ του Φορτούνη, ωστόσο η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από την εστία της Ρίζεσπορ.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία για την ομάδα του Σίλβα ήρθε στο 22’ όταν ο Ντοσεβί βρέθηκε αμαρκάριστος στην περιοχή των Τούρκων, όμως το σουτ του κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι του Ιτάνζ.

Τρία λεπτά μετά ο πρώην γκολκίπερ του ΠΑΟΚ έδιωξε με δυσκολία την κεφαλιά του Μπουχαλάκη, ενώ στο 37’ ο Νιγηριανός πορτιέρο έσωσε ξανά την ομάδα του, απομακρύνοντας σωτήρια την προβολή του Χάρα. Όπως και κόντρα στην Ντούκλα, ο Αργεντινός επιθετικός ήταν ξανά άστοχος, καθώς στο 39’ δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ-α-τετ τον Ιτανζ, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Ο Μάρκο Σίλβα πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές στο δεύτερο μέρος, ρίχνοντας στο παιχνίδι και τον Καπίνο, ο οποίος έκανε ανεπίσημο ντεμπούτο. Η Ρίζεσπορ ξεκίνησε πιο δυνατά στην επανάληψη, όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει αξιόλογη ευκαιρία και ο Έλληνας γκολκίπερ δεν χρειάστηκε να επέμβει.

Ο Ολυμπιακός ανέβασε ρυθμό μετά το πρώτο δεκάλεπτο και στο 60 «άγγιξε» το 1-0, όμως οι αμυντικοί της Ρίζεσπορ έδιωξαν στη γραμμή την κεφαλιά του Χάρα. Στο 62’ ο Σίλβα έριξε στο ματς τον Κολοβό και ο διεθνής άσος κέρδισε πέναλτι δευτερόλεπτα μετά, όμως ο Φουστέρ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Ισπανός πήρε το… αίμα του πίσω στο 83’, καθώς εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Ομποαμπόνα και με κοντινό πλασέ έδωσε το προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους». Ο ίδιος έφτασε κοντά σε δεύτερο γκολ στο 88’ αστοχώντας με κεφαλιά από καλή θέση, ενώ ο Ολαϊτάν σημάδεψε το δοκάρι στο 90’, χάνοντας την ευκαιρία να χριστεί σκόρερ.

Ολυμπιακός: Ρομπέρτο (46’ Καπίνο), Μαζουακού (71’ Σαλίνο), Αυλωνίτης, Βούρος, Σαλίνο (46’ Ελαμπντελαουΐ), Ζντίελαρ (46’ Κασάμι), Μπουχαλάκης (73’ Γιαταμπαρέ), Ντοσεβί (46’ Ντουρμάζ), Φορτούνης (62’ Κολοβός), Τσόρι (62’ Φουστέρ), Χάρα (71’ Ολαϊτάν)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.