Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Δέλλας: «Να χτίσουμε μια ΑΕΚ που θα πρωταγωνιστήσει»

Δέλλας: «Να χτίσουμε μια ΑΕΚ που θα πρωταγωνιστήσει»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/7/2015 21:37
Μια ΑΕΚ που επιστρέφει στην Σούπερ Λιγκ για να πρωταγωνιστήσει υποσχέθηκε ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του πως θα γίνουν οι απαραίτητες μεταγραφικές κινήσεις μέχρι την αναχώρηση της «Ένωσης» για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία.

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (6/7) ο αγιασμός και η πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ ενόψει της νέας χρονιάς. Μετά από δύο χρόνια ταλαιπωρίας στις μικρές κατηγορίες, η «Ένωση» επιστρέφει στην Σούπερ Λιγκ, έχοντας ως στόχο να πρωταγωνιστήσει.

Αυτό δήλωσε ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος προανήγγειλε σκληρή δουλειά προκειμένου η ομάδα να εκπληρώσει τους υψηλούς στόχους της. Ο Έλληνας τεχνικός αναφέρθηκε στην πορεία της ομάδας την περασμένη σεζόν, ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος πως ο σύλλογος θα ολοκληρώσει τη μεταγραφική ενίσχυση πριν την αναχώρηση της ομάδας στην Πολωνία, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τραϊανού Δέλλα:


«Περάσαμε δύο δύσκολα χρόνια με δουλειά υπομονή, πετύχαμε τον στόχο για να φέρουμε την ομάδα στην Σούπερ Λίγκα. Τα δύσκολα τώρα ξεκινάνε, έχουμε δουλειά μπροστά μας. Να χτίσουμε μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί».

Για τις μεταγραφές: «Είμαστε σε αρκετά καλό επίπεδο. Θέλουμε, βέβαια, κάποιες προσθήκες ακόμα, όμως πιστεύω ότι μέχρι να φύγουμε για την Πολωνία θα έχουμε τελειώσει και με αυτά, για να πάμε εκεί και να έχει όλο το χρόνο μπροστά της η ομάδα να δεθεί. Θεωρώ ότι τις επόμενες μέρες θα τελειώσουμε».

Για τις θέσεις που θέλει ενίσχυση η ομάδα: «Δεν θα σας πω τέτοια πράγματα. Οι άνθρωποι που ασχολούνται ξέρουν τι χρειαζόμαστε και τι θα κάνουν».

Για τις απαιτήσεις: «Να περιμένετε όλα αυτά που έκανε η ΑΕΚ πριν υποβιβαστεί, να πρωταγωνιστεί. Οι στόχοι είναι πάντα υψηλοί για την ΑΕΚ και θα επιδιώξουμε να τους κατακτήσουμε»

Για την περσινή σεζόν: «Δείξαμε μια μεγάλη σταθερότητα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ένα απ’ τα στοιχεία που θα ήθελα να κρατήσουμε είναι το καλό κλίμα μέσα στα αποδυτήρια».

Για το αν θα αποκτηθεί κάποιο μεγάλο όνομα: «Δεν υπάρχει μεγαλύτερο όνομα από τον Βασιλαντωνόπουλο (σ.σ. γέλια). Είμαι προπονητής που με ενδιαφέρει το σύνολο. Μακάρι να έρθουν μεγάλα ονόματα, όμως αυτό που με νοιάζει είναι το σύνολο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.