Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στη Νιου Γιορκ Σίτι ο Πίρλο

Στη Νιου Γιορκ Σίτι ο Πίρλο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/7/2015 19:28
Παίκτης της Νιου Γιορκ Σίτι είναι και επίσημα ο Αντρέα Πίρλο. Ο Ιταλός «μαέστρος» έμεινε ελεύθερος από τη Γιουβέντους και υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα του MLS.

Ήταν δεδομένο, πλέον είναι και επίσημο. Ύστερα από τέσσερα άκρως επιτυχημένα χρόνια στη Γιουβέντους, ο Αντρέα Πίρλο αποχώρησε από τη «Γηραιά Κυρία» και υπέγραψε συμβόλαιο με τη Νιου Γιορκ Σίτι των Φρανκ Λάμπαρντ και Νταβίντ Βίγια.

«Περίμενα για αυτήν εμπειρία πολύ καιρό, είναι μια ευκαιρία που ήθελα να πάρω. Είναι ένας σύλλογος που κάνει τα πρώτα του βήματα και έχει την ίδια πείνα με μένα για να πετύχει σημαντικά πράγματα. Ελπίζω να τα καταφέρουμε», δήλωσε αρχικά ο 36χρονος και πρόσθεσε:

«Είχα πολλές ευκαιρίες να παίξω εκτός Ιταλίας, αλλά δεν είχε ποτέ αμφιβολία για την Νέα Υόρκη, για τον ενθουσιασμό των ανθρώπων που έρχονται και βλέπουν την ομάδα. Συναντήθηκα με τον κόουτς, Τζέισον Κρέις και μου έδωσε εξαιρετική εντύπωση για τον σύλλογο. Έχει καλές ιδέες στο μυαλό του, είμαι σίγουρος πως θα τα πάμε καλά, θα δημιουργήσουμε καλή σχέση και θα προσπαθήσουμε μαζί να νικήσουμε».

Πίρλο: «Forza Juventus»


Στη Νιου Γιορκ Σίτι ο Πίρλο
Σε τέσσερα χρόνια στη Γιουβέντους, ο Πίρλο κατέκτησε ισάριθμα πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο και δύο Σούπερ Καπ Ιταλίας. Ο έμπειρος μέσος αποχώρησε ως ελεύθερος από την ομάδα του Τορίνο και αποχαιρέτησε τους ανθρώπους της ομάδας μέσω twitter:

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Πίρλο:

«Είναι δύσκολο να βρω λέξεις για να εκφράσω τα συναισθήματά μου. Κυρίως διότι πρόκειται για 4 τόσο σημαντικά χρόνια στην καριέρα μου».

«Μπορώ απλά να πω ένα "μεγάλο ευχαριστώ" σε όσους ήταν μαζί μου και με στήριξαν σε αυτήν την περιπέτεια. Τον σύλλογο, από τον πρόεδρο μέχρι κάθε άτομο που δουλεύει εκεί, τους συμπαίκτες μου που δώσαμε τόσες μάχες, με πολλά γέλια και λιγότερα κλάματα, τους φιλάθλους και όλους αυτούς που έδειξαν την αφοσίωσή τους ακόμη και στις λιγότερο καλές στιγμές.

Σας ευχαριστώ όλους από τη καρδιά μου. Δεν ήταν εύκολη η απόφαση, είναι καιρός να αρχίσω μια νέα περιπέτεια, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα ξεχάσω την σχέση μου με αυτά τα χρώματα. Μέχρι το τέλος, forza Juventus!
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.