Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ο Μέσι αρνήθηκε το βραβείο του MVP του Κόπα Αμέρικα» (video)

«Ο Μέσι αρνήθηκε το βραβείο του MVP του Κόπα Αμέρικα» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/7/2015 03:00
Ο Λιονέλ Μέσι φέρεται ότι αναδείχθηκε MVP του Κόπα Αμέρικα, ωστόσο ο Αργεντινός αρνήθηκε να παραλάβει το βραβείο του μετά την ήττα της Αργεντινής στον τελικό της διοργάνωσης.

Η Αργεντινή γνώρισε την ήττα στον τελικό του Κόπα Αμέρικα από τη διοργανώτρια Χιλή, χάνοντας έτσι την ευκαιρία να στεφθεί πρωταθλήτρια Νότιας Αμερικής για πρώτη φορά μετά το 1993.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτουν δημοσιεύματα από τη Λατινική Αμερική και την Ισπανία, η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να δώσει το βραβείο του MVP του τουρνουά στον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος όμως αρνήθηκε να το παραλάβει.

Κάτι τέτοιο δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί, ωστόσο επίσημα δεν έχει ανακηρυχτεί κάποιος ως κορυφαίος του τουρνουά, παρότι η διοργανώτρια αρχή έχει μοιράσει τα υπόλοιπα βραβεία. Μάλιστα τηλεοπτικά πλάνα του «BeIN Sports», το οποίο έβγαλε στην επιφάνεια την είδηση, δείχνουν τη στιγμή της απόσυρσης του βραβείου από το βάθρο της απονομής!

Εάν οι πληροφορίες ευσταθούν, τότε προφανώς ο Μέσι προχώρησε σε αυτή την ενέργεια διότι δεν ήθελε να προκαλέσει νέα θύελλα αντιδράσεων μετά την αντίστοιχη βράβευση του στο Μουντιάλ του 2014.

Υπενθυμίζεται ότι ο άσος της Μπαρτσελόνα προχώρησε σε κάτι ανάλογο και στο παιχνίδι της πρεμιέρας κόντρα στην Παραγουάη. Ο Αργεντινός είχε ανακηρυχτεί MVP του αγώνα, όμως αρνήθηκε να παραλάβει το σχετικό βραβείο, καθώς η ομάδα του ήρθε ισόπαλη 2-2, πετώντας στα σκουπίδια προβάδισμα δύο τερμάτων.

Δείτε το σχετικό βίντεο:



Ένα βίντεο με τα καλύτερα στιγμιότυπα του Μέσι στο Κόπα Αμέρικα:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.